torstai 26. toukokuuta 2011

Luolamiehestä rakkausenkeliksi

Tuntuu kuin sisällä välkähtäisi aina maailman kirkkain valo kun saa auttaa toista ihmistä! Tänään neuvoin erään MS tautia sairastavan Ollin sivuille ja höpötin muutenkin ihan sekopäänä kaikkea hänelle :D Olis tehny mieli jatkaa samaan satsiin hehkutusta maadotuksesta, luonnossa oleilusta, intohimojen toteuttamisesta... nojoo no mut onneks kaikki nuo löytyy Ollin sivuilta! :D

Katsoin Youtubessa
erästä videota ja se sai sisällä välähtämään ja tukemaan erästä aikaisempaa välähdystä. Uutisten tarkoitus on osoittaa valheellinen pienuutemme ja heikkoutemme! Mitä tunteita sinulla herää kun katsot terrori-iskun (inside-jobeja?) tuhoja tai nälkää näkevää lasta? Voimattomuus, kykenemättömyys auttaa, suru, pelko... Samalla tavalla tämä heikentää tahallaan ihmistä kuin p*skaruuan suositteleminen. Ja tuo vielä erityisesti sairaille ihmisille! Pillereistä ja kehnoista ravintolisistä puhumattakaan. Ja rokotuksista. Punkkibussit. Lol! Mulle juotettiin anoreksian aikana tämmöstä "ravintoa":

NutriDrink
"Vesi, maltodekstriini, maitoproteiini, sakkaroosi, rypsi- ja auringonkukkaöljy, kivennäis- ja hivenaineita, emulgointiaine (soijalesitiini E 322), happamuudensäätöaine (sitruunahappo E 330), karotenoideja, vitamiineja, koliini, aromeja, värejä. Kaakaonmakuisessa lisäksi kaakao ja stabilointiaine (karrageeni). Vadelmajogurtinmakuisessa lisäksi vähärasvainen jogurtti ja stabilointiaine (pektiini)."

Ja tunteitahan ei ole soveliasta näyttää. Se on kiusallista.
Ja pitää muutenkin olla siivosti. Siivosti kuin kiltti yhteiskunnan työorja. (Kärkäsyyteni johtuu pienimuotoisesta detoxistani? ;D)


Nykyään oma ajattelu alkaa olla jo "pahimman luokan villitys" ;) Kaaosta luvassa kun tajutaan missä luolassa ollaan eletty!!!

Elämän ei tarvitsekaan olla duunia 8-16, koulunkäyntiä, makaroonia ja ketsuppia tai pakollisia perjantaikännejä (muuten suljetaan porukasta?). Vaan joka hetki saa olla kauneinta mahdollista. Kun lähdet kulkemaan kohti unelmaasi sinua tuetaan ihan saletisti. Uskallan sanoa näin koska olen kokenut sen omalla kohdallani ja todella ja joka hetki uudelleen ja uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti