tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kesäeväät

Vesimelonin välissä kulkeutuu kesäisin sisuksiin paljon kalaa, jäisiä smoothieita, raakasuklaata... Mutta jotta niistä E-karkeista ja muusta heikosta vatsantäytteestä päästäis lopullisesti eroon, tilasin kesäsapuskoja Fitnessfirstiltä. Nimittäin jätskin tilalle on luvassa jotain paljon parempaa:


Pakkasessa parhaillaan Kookosöljy-Kaakaojauhe-Chocolate bliss-Hunaja suklaata. Rainforestia sitte seuraavaan satsiin.

Chocolate bliss, sisältö:
- Mayan Gold kaakaojauhe
- Hampunsiemen
- Kookosjauho
- Ruusujuuri
- Maca
- Bioperiini
- Sunfire -suola
- Carob
- Tocotrienols
- Camu camu
- Acerola
- Amla
- Maniokkijuuri
- MSM
- Mustikka
- Kirsikka
- Vadelma
- Puolukka
- Tattarinoras
- Ruusunmarja
- Sitruunan kuori
- Psylliymsiemenjauhe
- Vanilja

Ja David Favorin juttuja jonkunverran seurailleena tiedän, että kaikki ainesosat ovat vain parasta laatua :)

Ps. Fitnessfirst on HUIPPU! Toimitus tuli 2 päivän sisällä ja paketissa oli yllärinä nakd'in pecan patukka + Lassen kesäterveiset. ♥ Yllärit piristi ihanasti, jouduin nimittäin kaivelemaan lompsaa yli 90e verran uuden Macin laturin takia tänään. Heräsin aamulla ja bongasin laturin seinästä ja toisen pään vesilasista :D Jos totta puhutaan niin ei mua oikeesti ees harmittanut tuo 90e "menetys"! Nimittäin raha ei todella merkkaa enää yhtään mitään, kaipaan sitä enää ainoastaan toistaiseksi välttämättömiin menoihin (laskut, ruokakauppa, keikat). Ja sitäpaitsi, annan rahani mielelläni niinkin huipulle firmalle kuin Mac! ;D Päivän teki huipuksi myös vanhempien visiitti Kirjaston Kahvilassa, onnistuneet raakadonitsit, Pessi Peuran soitto (!) ja päivittäin ilahduttavat ihmiset!

4 kommenttia:

 1. Haha, hyvä kuulla kehujakin FF:n toimituksesta! Myö ollaan tilattu sieltä monen monituista kertaa tavaraa, eikä tilaukset ole _koskaan_ tulleet kovin joutuin - pariin otteeseen tilaus on unohdettu lähettää, joka kerta olemme joutuneet ottamaan yhteyttä tilauksen viipymisestä, koskaan kaikki tuotteet eivät ole tulleet kerralla yhdessä paketissa. No, ilmeisesti meillä on ollut vain huonoa tuuria matkassa..

  VastaaPoista
 2. Anni Minerva: Oho! Vähän olen kuullut tuollaista Fitnessfirstistä, mutta omalla kohdalla tilaukset ovat sujuneet aina todella sutjakkaasti ! Mut kaipa jokasella yrityksellä takkuaa välillä.. :) Kiitti kun jaoit tämän!

  VastaaPoista
 3. Nice! Noita mäkin voisin taas tilata lisää.. Bliss ja Rush :)

  Toivottavasti nähdään parin viikon päästä, Kirjaston kahvilalla!

  VastaaPoista
 4. Olli: Kyl potkii... :) Nähdää sillon!!

  VastaaPoista