sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Hurukiviä


Moni food(n)isti on varmaan pyöritellyt samaa mielessä... Miksi ihminen muuttaa toimintatapojaan vasta kun on pakko? Kun ei ole enää vaihtoehtoja elää samalla tavalla kuten on siihen asti elänyt. Sitten kun terveys romahtaa perinpohjin herätään omien tottumusten epähyödyllisyyteen. Halua ja intoakin ehkä löytyy muutokseen, mutta energiaa ei. Lue bioenergiasta Teemun blogista.

Rakkaus on ainakin kehoa herättävä ja ravisuttava energia. Eilen näin ensimmäistä kertaa elämässäni orgoniitin.

Orgoniittikuvat Orgonisaatiolta :)

Orgoniitti

"Virrattavat kauttaan energiaa/orgoonia/chi´tä/pranaa ja muuntavat sitä harmoniseksi,
ne siis harmonisoivat ympäristönsä yleistä energiaverkostoa ja muuntavat mm. erilaisten säteilylähteiden (ydinvoimalat, gsm-mastot, langaton viestintä ja voimakkaat sähkölinjat) tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen harmoniseen muotoon
ja näin siis tuottavat harmonista orgoonia/energiaa."

Orgoniitti on kuparilangasta ja jostain orgaanisesta ja epäorgaanisesta valmistettu esine. Sitä käytetään ihmisten, luonnon, kodin tms. energiaverkostojen parantamiseen.


On aika vaikea pukea sanoiksi eilistä orgoniittifiilistelyä. Sen piteleminen tuntui vaan todella hyvältä! Ehkä selkeys, tasapaino ja ilo kuvaisivat sitä tunnetta, varsinkin kun sain neuvon laittaa sen "kolmannen silmän" kohdalle ;)

Lue lisää faktatietoa hurukivistä Orgonisaation sivuilta.

(Bio)energiaa, jota tarvitaan mm. muutokseen voi hankkia monista eri lähteistä. Luonto, hyvä ruoka, hyvä seura, kehon liike, rakkaus, orgoniitit, kaakao ja muut villiä muinaisenergiaa säteilevät superruuat, elävä vesi, maadottuminen (paljasjalkailu tai nahkapohjaisilla kengillä kävely, luonnon vesissä uiminen).. tulivat ensimmäisenä mieleen :) Sisällytä näitä elämääsi pikkuhiljaa, muutos tulee flown lailla :)

Rakkautta & raakasuklaata


4 kommenttia: