maanantai 8. marraskuuta 2010

Hymyilevä hikoilija

Tänään olin elämäni ensimmäisessä spinningissä. Ja kyllä kylmät väreet tulivat muutaman kerran! Musiikki + liike = täydellinen yhtälö. Mutta rankkaa oli. Todella hurjaakin jossain vaiheessa, mutta, huomenna uudelleen :) Käynnissä taitaa ollakin back to fit projektin tynkää... Jännitin ennen tuntia, että miten pärjään pyörän säätelyn kanssa. Onneksi tunnilla oli niin mukavia kanssahikoilijoita jotka neuvoivat mielellään ja juteltiin pitkään ennen tunnin alkua ja vielä lopuksi. Ihanaa kun jossain kuntokeskuksessa on näin rento meininki! Vai lieköhän se kuitenkin siitä omasta asenteesta kiinni?

Asenteesta vielä se, että yksi päivä eräs työkaveri heitti että etkö Maija ole koskaan vihainen? "Sulla on niin välitön hymy koko ajan". Naureskelin päälle, että ei mulla ole mitään syytä olla vihainen. Ja oikeasti, mulla on asiat niin hyvin, että en aijo tuhlata aikaa suun mutristeluun. Sitäpaitsi koen, että velvollisuuteni töissä on hymyillä vaikka olisi kuinka huono päivä :)

Mutta nyt on vatsa täynnä vihreitä, melonia, papaijaa, merilevää ja avokadoa. Voi tyytyväisin mielin nukahtaa... Mutta ensin on ihana fiilistellä upeiden suomalaisten naisartistien hittejä:Jälkimmäisessä on tutun näköisiä maisemia... Kauhea kaipuu takaisin vaeltamaan & luontoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti