torstai 25. marraskuuta 2010

Leipuri Hiiva, hän asuu... meillä :)

Aloitin heinäkuussa foodit.fi'ssä "Miten vakuutatte perussuomalaisen luomun paremmuudesta" -ketjun. Olen itse kovin huono perustelija, eli en osaa välttämättä selittää muille miksi syön tällä tavalla miten syön (mahdollisimman luonnollisesti ja puhtaasti). "Se vaan tuntuu hyvältä!" :D Eli tarkoituksena oli upottaa päähän hyviä syitä syödä luomua. Mutta paljoa ei ole tarvinnut sanallisesti selitellä, nimittäin...

Vaikka isäni ei ole ääneen mitään kiinnostumusta myöntänytkään, niin yllättäen yksi päivä töiden jälkeen kotona tuoksui luomuleipä. Ainesosina luomuvehnäjauho ja -ruisjauho, luomupiimä, suola ja hiiva. Tänään sain todistaa samanlaista ihmeen päivää, kun tulin kotiin. Taas oli höyryävät luomuleivät uunin päällä! Päälle vaan Juustoportin Luomu Kirnuvoita niin namm!

Olen koittanut vieroittaa itseäni leivästä, sillä se turvottaa vatsani palloksi, mutta onko mahdollista vastustaa tuoreen leivän tuoksua kun se on leivottu vielä puhtaista raaka-aineista? :) Alkuun vedin melonia ja isot vihersalaatit. Ja itseasiassa, nyt ei turvota!

Ja helsinkiläiset huomio! Vanhalla Ylioppilastalolla järjestetään tänä lauantaina Pro Luonnonkosmetiikka ry:n Joulumyyjäiset. Hyvä paikka tehdä jouluostoksia ;)

Tämä ei ole isäni tuotoksia, vaan kuva täältä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti