perjantai 25. helmikuuta 2011

Crazy person, crazy world

Sain vihdoin internetin taas käyttööni, tässä postaus kuluneilta (kaakaohuuruisilta) päiviltä :)


Kuten tuli sanottua, viha ja rakkaus kulkevat käsi kädessä, olen nimittäin rakastunut…


Luontoon,


Kukkiini,


Uuteen kirppislöytööni (pöytä),


ja….


Tähän Ananda -suklaaseen! Ehkä se tuo muistoja kahvintuoksuisista ystävien kesken jaetuista hetkistä tai sitten sen maku on vaan niin onnistuneesti saatu aikaiseksi Ananda on kahvipapurouheinen tummasuklaa ja luomu. Osaksi tämän suklaan viettelevyyttä nostattaa kaunis, kierrätetystä pahvista valmistettu pakkaus. Itse löysin tämän Life -liikkeestä, en tiedä löytyykö samaa muista luontaistuotekaupoista.


Olen ollut jollain tapaa eksyksissä lähiaikoina… okei, jos puhutaan käsi sydämellä, koko kuluneen vuoden. Olin todella neuvoton, en tiennyt kenelle puhua. Enkä puhunut kennellekään. Monet tiimarin vihot täyttyivät epätoivon sävyttämistä päiväkirjamerkinnöistä. Kunnes "eksyin" tietoisuuden maailmaan. Nyt olen pyytänyt apua tähän tunteeseeni enkeleiltä (enkä muuten enää halua häpeillen sitä sanoa! :)) Ja olen sitä saanut, voi pojat, todella olen! Kun oloni on vielä hieman enemmän eksynyt kuin normaalista, pam! Joku läheiseni soittaa. Tai äsken… en voi uskoa tätä vieläkään! Tai uskon! Löysin muuttotavaroiden seasta muistitikun, joka on täynnä isäni valokuvaamia kuvia vuosien varrelta, lisäksi videoita! Mm. perinteisiä mökkivideoita, videoita Yyteristä, Pori Jazzeilta.. Ahh kesä, tule pian. Äsken tajuttuani mitä tikku pitää sisällään huusin ääneen Kiitos :D! Mikä kokoaa itseä paremmin kasaan kuin valokuvien ja videoiden muodossa olevat muistot? Lisäksi löysin vielä lempi artistini musiikkia samalta tikulta. Wau… Pyytäkää oikeasti apua enkeleiltä/universumilta/jumalalta, miltä vain tuntuu parhaalta. Ja olen varma että saat vastauksen kun sen aika on!! Kiitoskiitoskiitos…


Kaikki rahat mitä olen lähiaikoina käyttänyt läheisiäni varten, olen saanut tuplana takaisin. Olemme käyneet isoisäni kanssa tosi hienoja keskusteluja jumaltasta, unelmista… ja arkipäiväisemmistä asioista kuten juuri rahasta. Puhuimme työstä ja siitä faktasta että minulla ei ole työpaikkaa tällä hetkellä. "Miten oikein pärjään?" Vuokra pitäisi maksaa, ruokakin etenkin luomusellainen maksaa myös! Sanoin hänelle, että rahaa kyllä tarvitaan tässä maailmassa, mutta on tärkeämpiäkin asioita. Kun rakastaa ja näyttää sen muulle maailmalle, sinusta pidetään huolta. Toiset kutsuvat tätä valueksi (linkki viidakkomieheen).


Sain eilen vieraita: kummisetäni ja hänen perheensä tuli kylään. Ostin pähkinöitä, hunajaa ja muuta "ei-niin-halpaa". Halusin tehdä teen seuraksi jotain minun näköistä ja terveellistä. Paljonko rakkautta näät keksipaketissa? ;) I say love is handmade carob-pecan-cashew-balls! Ja kaupaksi menivät. Vaikka näiden tekemiseen vaadittiin maallista mammonaa, sain senkin moninkertaisena takaisin. Niin perheen tuoman raha-lahjan mukana kuin rakkauden jota he antoivat minulle käymällä uudessa omassa asunnossani!


Nyt täytyy lopettaa höpötys, muuten en pääse koskaan juoksemaan! Aurinkokin taitaa olla jo laskenut, mutta haluan vaan sanoa, että kun rakastat, sinulla on kaikki.


Love,

Maija


5 kommenttia:

 1. Näissa sun teksteissä pitäis olla "tykkää"-nappi, niinku faces. Tai sit mä huutelen joka kerta tääl kommenttiboksissa, että "TYKKÄÄN!". Tuli hymy huulil, ku tätä luki :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen kirjoitukseen; Näitä on ilo lukea!

  VastaaPoista
 3. Täällä ilmoittautuu yksi innokas blogin lukija! Halusin vaan sanoa, että tulee aina niin hyvä fiilis näistä kirjoituksista! (: Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Wau tuhannet kiitokset ihanista kommenteistanne!! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Tässä blogissa on niin paljon ASIAA ja rakkautta, inspiroi todella omaakin elämää ja tavoitteita. Elämä on ihme; ihmisen elintoimintojen keinoteoiseen ylläpitoon sairaalassa tarvitaan mieletön määrä erilaisia koneita ja tippoja. On uskomatonta että kehomme hoitaa tämän puolestamme ihan itsestään! Joka kerta kun hengittää sisään ja ulos tämä ihme jatkuu, on mieletöntä älytä niinkin yksinkertainen asia! suosittelen sulle David Syeta, mun sankaria. Sillä on oma spontaani ja rakkautta täynnä olevan jooga, Yogabeats. Siitä ei voi edes selittää ilman että kuulostaa jotenkin täysin hurahtaneelta ja seonneelta. Todella ihana kokemus! T: Anna

  VastaaPoista