maanantai 28. helmikuuta 2011

Ykkösdokumentti: Terveys lautasellaTätäkö on todellisuus. Minkä takia kemikaaleja ja torjunta-aineita edes käytetään kun kaikki tämä tieto on jo meillä!? (Okei, tiedän, rahan takia. Mutta oikeasti. Eikö siellä pikaruokajätin johtajantornissa istu ketään jolla olisi hippu inhimillisyyttä, huolta ja rakkautta jäljellä?)


Eikö teistäkin tunnu naurettavalta teettää pienillä hiiriparoilla kokeita siitä että mikä annos jotain kemikaalia on ei-tappava? Mitä jos jätettäis ne elimistölle kaiken järjen ja todisteiden (ks video) tuhoa tekevät tökötit kokonaan pois.


Tottakai kuluttajat ostavat "puhdasta kotimaista ruokaa" koska tätä meille joka tuutista koko ajan huudatetaan! Eivät kaikki jaksa katsoa 2 tunnin ranskalaisdokkareita aiheesta.


Uskon, että ratkaisu löytyy permakulttuurista. Ruokaa tuotetaan ihan liikaa länsimaissa ja suuri osa päätyy jätteisiin. Samalla kun köyhemmät maat kuivuvat ja niiden luonto tuhoutuu länsimaiden ruokatuotannon takia. Jos kaikki viljelisivät oman ruokansa tai perustaisivat suuria puutarhoja ja sitä kautta ruokayhteisöjä, riittäisi ruokaa varmasti kaikille eikä pitkiä tuotantoketjuja tarvittaisiin.


"Höh, ei se ole niin yksinkertaista". No ei niin. Mitä voimme tehdä? Äänestää kaupassa ostoksillamme, levittämällä tietoa (kemikaalien salakavalista, peruuttamattomista haitoista ja permakulttuurin mahdollisuuksista) ja näyttämällä itse esimerkkiä viljelemällä mahdollisimman suuren osan ruuastamme itse!


Huhhuh, tämäkin vielä:

"Aspartaamin valmistaja käytti kaikkia mahdollisia keinoja manipuloidakseen luvanantoprosessia"

Seuraamukset kohdassa mm. 0.48.40 ja 0.49.31

Kohdassa 1.02.00 myös mielenkiintoista juttua. Artikkelit (164kpl), jotka aspartaamiteollisuus oli rahoittanut (74kpl) totesivat kaikki aspartaamin turvalliseksi. Loput artikkeleista, jotka eivät olleet aspartaamiteollisuuden rahoittamia, löysivät joka ikinen aspartaamista haittavaikutuksia.


Videolla eräs sanoi hyvin, että olisi loistavaa jos esim. tuholaismyrkkyteollisuus ei saisi rahoittaa tuholaismyrkkyjä koskevia tutkimuksia tai aspartaamiteollisuus aspartaamin turvallisuutta koskevia tutkimuksia. Kuulostaa todella järkeenkäypältä.


Mutta hyvä juttu on, että nämä asiat ovat vihdoin nostettu tapetille! Ei kuitenkaan tarpeeksi mutta kun pienissä piireissä kohistaan, niin eiköhän massat saavuta tiedon tästäkin mitä pikimmiten :) Kiitos hyvien dokumenttien ja sosiaalisen median!


Toivotaan että tulevaisuudessa ihmisten terveys ei ole enää ostettujen tiedemiesten vääristeltyjen tutkimusten varalla.


Pahoittelut kuohunnasta, mutta tämä on todellisuutta! Tämä koskee meitä kaikkia ja jotta muutos voi tapahtua tulee näistä asioista puhua suoraan.


Aww hellyyttävä kuva tähän loppuun vielä:


♥ Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti