sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Miellyttämisen tarve, unelmat... Päivän ajatusten sillisalaatti :)

Ihmisten miellyttämisen tarve on monesti oman menestyksen ja hyvinvoinnin tiellä.

Itse olen koko elämäni joutunut (ja edelleen joudun) kamppailemaan tämän kanssa. Haluan miellyttää jokaista vastaantulevaa henkilöä. Kun tämä pyrkimys on päällä haihtuu luovuus tuhkana tuuleen. Luovuus & lapsellinen (en tarkoita huonolla) elämänilo & nautinto... kaikki unohtuu!

Me emme voi miellyttää kaikkia. Se ei ole mahdollista. Eikä kukaan sitä meiltä odotakaan! Vai odotatko sinä että jokainen vastaan tuleva henkilö on sinun mittakaavassasi täydellinen? Hiukset täydellisesti, vaatteet viimeisen päälle ja eteerinen ilme kasvoilla? Niimpä, en minäkään!

"Puutteiden" hyväksyminen ja niistä hyötyminen on tie menestykseen ja elämäniloon!

Me ollaan kaikki ihmisiä ja meillä on ego. Tunteet epätäydellisyydestä ja siitä ettei kelpaa kenellekään ovat normaaleja.

Mutta oikeasti, me kaikki olemme täydellisiä. Sinä olet täydellinen ja kaunis juuri nyt.

On tärkeää tiedostaa ego ja sitten unohtaa mielen höpinät. Kuuntele sydäntäsi! Vain siten voit löytää oikean itsesi (joka on kaikkien ajatusten alla).

Mulla on ollut upea päivä! Aamu alkoi vihersmoothiella ja kuntosalilla. Sitä seurasi jättiläismäinen salaatti, raakasuklaa ja inspiroivat videot. Kävin kävelyllä auringonlaskun aikaan ja fiilistelin luonnon uskomatonta kauneutta. Pyörittelin mielessä myös unelmiani. Mietin keinoja päästä vielä lähemmäksi niitä... Ja kaikki tuntuu taas hieman selkeämmältä. Tämä matka ja jokainen askel on täynnä niin paljon kauneutta että en voi muuta kuin ihmetellä... Tiedosta unelmasi, manifestoi ja ole kiitollinen siitä mitä sinulla on nyt. Ja olet taas vähän lähempänä haaveitasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti