torstai 17. helmikuuta 2011

Kaappitunteiluja

Tässä yksi ilta olin täysin erään tunteen vallassa. Ja tätä tunnetta en ole kokenut pitkään pitkään aikaan.

Se velloi koko kehossani, varpaista päälakeen. Ei, en ole rakastunut, mutta monet sanovat, että nämä kaksi kulkevat käsikädessä.

Nimittäin viha ja ärtymys.

En ollut vihainen kenellekään, en todellakaan. Suurimman osan päivästä olen iloinen ja todella kiitollinen, mutta yhtäkkiä siinä kesken tiskien pesun tajusin, että olen ihan *** vihainen! Lol.

Olen vieläkin ihan ymmälläni, nimittäin vaikka kuinka koitin käydä läpi lähipäivien tapahtumia, en keksinyt syytä tälle tunteelle. Joten veikkaisin, että tämä tuli jostain kauempaa.

Ehkä joku läheiseni oli vihainen tai järkyttynyt tai kokenut vääryyttä sillä hetkellä ja se välittyi minuun? Tiedän ihmisiä, joille on käynyt juuri näin. Eräs purskahti itkuun syyttä ja selvisi, että hänen äidillään oli ollut todella huono ja raskas päivä työpaikalla. Aikaisemmin olisin ehkä naureskellut vastaavalle "tunteen välittymis" -tapahtumalle, mutta niinhän ihmiset naureskelivat ja pitivät hulluna Galileota kun hän esitti, että maa kiertää aurinkoa.

En ole enää lainkaan skeptinen sen suhteen, etteikö materialistisen/fyysisen maailman takana olisi todellinen, energiasta ja värähtelystä koostuva universumi.

Toinen selitys tälle vihakokemukselleni on se, että tunne oli patoutunut minuun ajanmyötä. Minulla on tapana ikäänkuin nielaista negatiiviset tunteeni jottei muut sitä noteeraa (ks. edellinen postaus miellyttämisestä). Ja nyt, kun fyysinen ympäristö on muuttunut eikä samanlaisia virikkeitä ole jatkuvasti ympärillä (eritoten internet nyt) taitavat tunteet tulla käsittelyyn välittömästi.

Ja se jos mikä on puhdistavaa... :) On kuitenkin tärkeää antaa kaikkien tunteiden tulla, sillä kätkeminen vain voimistaa niitä.

Vihaisuus meni onneksi ohi yhtä nopeasti kun se oli tullutkin.

Onko teillä vastaavanlaisia kokemuksia yllätyksellisistä tunteenpurkauksista? Tai tuosta tunteen välittymisestä toiseen ihmiseen/eläimeen/kasviin tms? Olisi huippua kuulla!

Ps. Tajusin juuri äskön mikä päivä tänään on kun ulkoa kuului huutoa ja rekkojen & torvien ääntä. Onnea kaikille penkkarilaisille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti