tiistai 6. maaliskuuta 2012

Seuraa HyvääJos jokin asia tuntuu ja kuulostaa hyvältä, tee se!Kukaan meistä ei tiedä totuutta. Totuutta ei tiedetä, totuuden voi vain tuntea. Se on tunne sisällä.


Jonkun mielestä on suorastaan naurettavaa hömpötystä ja turhanpäiväisyyden huipentumaa kantaa mukana orgoniittiä tai pujonlehtiä suojaamassa pahoilta hengiltä, sijoittaa suurin osa omaisuudesta ruokakaapin sisällön hifistelyyn tai huolehtia siitä ettei siinä suihkugeelipullossa ole parabeeneja.
Kaikki nämä kolme tuntuvat niiden käyttäjästä hyvältä. Miksei siis jatkaa kulkemista hyvän olon johdattamana? ;)


Kysy itseltäsi onko uskomuksesi sinulle hyödyllinen. Kyse ei ole siitä mihin uskot, vaan mihin uskominen on kannattavaa. Antaako uskomuksesi sinulle lisää energiaa? Yhdistääkö se sinua ihmisiin enemmän?


Mucuna Pruriens Hyvää oloa ja fiilistä onki ollut viimeviikot pullollaan. Mehustimen kehrättäminen ystävän kanssa, jäällä kävely kirkkaan sinisen alla, Cocovi-barin laventelimantelimaito ja suklaalla kuorrutetut vaahtokarkit yhdessä syötynä ja eilinen suklaan produktointi veljen kanssa musiikin värähtelyjen alla on sanattomaksi saattavaa kaunista tätä hetkeä.


Kuvat asianomaisesta suklaasessiosta. Suklaaseen sukelsi mm. Chocolate Blissiä, Puhdistamon kaakaovoita, kanelisteviaa, villiä manuka-hunajaa, vaniljaa jopa ruokalusikka, reishiä, muira puamaa, brahmia, tulsia, extra-macaa, reilusti lesitiiniä, mucunaa, maqui- ja acaimarjaa sekä Rainforest Rushia. Mausteena vielä pari tippaa sitruunaöljyä. Päälle ripoteltiin villivadelmia, Golden Beanz kaakaopapuja, happomarjoja ja seljanmarjoja.2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. :) Ai että mä odotan että pääsen kesätöihin ja on varaa ostella kaikkia terveellisiä herkkuja. :)

    VastaaPoista
  2. Rahansa syöminen on tunnetusti kannattavin vaihtoehto :)

    VastaaPoista