lauantai 31. maaliskuuta 2012

Mediaa ja kauneutta
Kun osa maamme median tarjoamasta informaatiosta myllertää vielä tällä tasolla, niin toisaalta jotain aika parasta nähtiin eilen tv-ykkösellä.  Katso A-studion "Kauneus on terveys?" keskusteluohjelma Areenasta jos et ennättänyt eilen television ääreen! Mukana mm. selkeine pointteineen Jaakko Halmetoja. 


Terveys on aitoa kauneutta. Aito kauneus on terveyttä.


Ohjelmassa kuultiin mm. Lontoossa asuvaa 22 vuotiasta muotibloggaajaa, joka oli juuri täyttänyt otsaryppynsä ja huulensa täyteaineella (taisi olla botox). Hän kertoi tekevänsä kyseisen operaation vain itsensä tähden. Itselläni nousi heti mieleen kysymys, jolla monesti kyseenalaistan omaa toimintaani: Tekisinkö tämän jos olisin yksin maapallolla? Yleensä päädyn kieltävään vastaukseen. Teemme valintoja lähes aina sosiaalisten tekijöiden vaikuttamina. Eikä tässä ole mitään vikaa, se on yksi tapamme selviytyä ja menestyä. Sen sijaan kyseenalaistankin kauneuden (terveyden) tavoittelun tavat. Moni teistä tietää että tällä puolella ruutua kallistutaan vahvasti ajatukseen kauneuden rakentamisesta sisältä ulospäin.


Tasainen ihonväri, kirkkaat silmät, kuulas iho, positiivinen asenne ja hymy. Kauneuden tekijöitä, jotka voidaan saavuttaa ilman kemikaaleja kääntämällä ajatus nauttimasi ravinnon ja nesteen laatuun sekä suolistosi kuntoon. Tämän perustan vierelle lisäisin vielä säännöllisen hikoilun niin (infrapuna)saunan kuin liikunnankin merkeissä. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: Helli ja hemottele itseäsi, arvosta ja rakasta itseäsi. Olet sen arvoinen vai miten se meni ;)


Sen sijaan, että rakentaisit kauneuskuoren kemikaaleista, tuo aito kauneutesi esiin tekemällä valintoja jotka punastuttavat poskesi ja saavat huulesi nykimään sekä silmäsi säihkymään. Ripsarit varisevat pois, elämänrakastajan hehku ei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti