tiistai 9. elokuuta 2011

Sekalaista kanavointia


Eilen maistui jumalten juoma ja sen tuloksena kanavoin bloggeriin tekstiä :) Aamulla selvisi, että ystävän kanssa oltiin kirjoitettu samoihin aikoihin ylös juuri samanlaisia juttuja.

Mikään ei ole varmaa. Huomisesta ei voi tietää, ja se onkin ihaninta! Vastaanota hyväksyen kaikki juuri sellaisena kuin ne sinulle tuodaan. Älä pyri muuttamaan mitään ulkopuolista, halu muuttaa jo täydellisenä kukoistavaa on vain mielessäsi. Kaikkihan on täydellistä juuri tällä hetkellä. Jokainen ihminen tekee sillä hetkellä parhaansa, aina.

Voit kuitenkin tuunata aistisi rakkaudella, joka on hyvinkin suotavaa. Kun olet rakkauden mielentilassa näet asiat ruusunpunaisen lasin läpi. Kaikki näyttää kauniilta.

Elämäsi on täydellistä ja juuri niillä raiteilla kuin kuuluukin juuri nyt.
Ole kiitollinen siitä, että saat elää sinun elämääsi juuri nyt! Tuossa kehossa, tuossa ympäristössä ja näiden henkilöiden kanssa. Kaikki on puhtaasta rakkaudesta sinulle tuotuja.

Se epätietoisuus, kun aamulla herää eikä tiedä mitä on edessä, on koukuttavaa. Tietää vain, että tästä päivästä tulee taas aivan mahtava! Ei enää iltaisista yöllisiksi muuttuneita stressaantumisia tulevasta työpäivästä tai aikaisesta aamuheräämisestä, pelkästään lapsenomaista intoa pää täynnä heti aamusta :) Muistatteko sen tunteen lapsena kun heräsi aamulla ja tiesi vaan että tulee taas viettämään päivän kavereiden kanssa kehitellen mitä kummallisimpia juttuja? Tällä hetkellä tuntuu juuri siltä!


Tänään on ollut rauhallinen rentoutumispäivä, koska fyysiset tekijät niin pakoittivat ;) Kävelin lähipuistoon lukemaan Steve Jobsia ja puhuin ystävän kanssa puhelimessa. Täydellistä just nyt! Illalla vielä nauttimaan nostalgisista maisemista Itä-Helsinkiin leirintäalueelle, ehkä...

Sain maanantaina mahdollisuuden käydä energiahoidossa, ja se tuli juuri oikeaan aikaan. Tai sitä avaamista olen kaivannut jo kauan, nyt vaan oli oikea aika avata uusi ovi. Mikko Lehtolan energiahoito oli aluksi jännittävä (jännitin, koska tiesin että olen ihan solmussa sisältä ja mietin että olenko ihan toivoton tapaus) mutta hoito osoittautui todella silmät avaavaksi kokemukseksi. Sen tunnin jälkeen olen katsellut maailmaa taas hiukan enemmän rakkaudella ja rauhalla. Mikko kertoi asiat juuri niinkuin ne minussa ovat. "Muista olla rehellinen sydämellesi". Itsekriittisyys ja halu miellyttää muita olivat asioita joita mm. tuli ilmi. Miten joku pääseekin niin toisen pään sisälle! Nyt odotan vastausta toiselta energiahoitajalta, jota Mikko suositteli. Nyt kun "ongelma" on tiedossa, on hyvä lähteä avaamaan sitä oikean henkilön kanssa.

Tehtiin myös Norjaan roadtrippi huippu porukan kanssa! Kirjoitan siitä myöhemmin kuvien kera. Nyt, oikein ihanaa iltaa. Iltasi on oleva ihana, koska se on juuri sellainen ilta kuin sinun kuuluukin tänään viettää ;)

kuva: Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti