lauantai 29. toukokuuta 2010

Maailmalla kylässä

Voi oli iiihana päivä!

Jos yleisen fiiliksen puolesta rankattaisiin festareista, olisi Maailma Kylässä ehdottomasti kärkijoukossa (Ilosaaren kanssa). Ja nämä pirskeet ei vielä maksa mitään!

Maailma Kylässä festarista on tullut perinne, siitä kesä alkaa.kuva: Maria Luisa Murillo

Ja ihan mieletöntä musiikkia, uusi tuttavuus on Quique Neira and his Band. Letkeää reggae-latinomeininkiä parhaimmillaan, tosi mukava kuunnella :) Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli Eläväravinto Ry:n koju, elättelin toiveita jopa raakaruokaa myyvästä kojusta kun muistelin, että sellainen oli joskus ollut. No, onhan siellä niitä muita kojuja ihan kiitettävästi!

Kameraa ei ollut mukana ja kännykän akku oli ihan lopussa, joten kuvia en valitettavasti saanut!

Näinpä myös yhden lempiartistini Vuokko Hovatan keikan ihan sattumalta (vaiko sittenkään). Tein ostoksia kaupungilla ja kuinkas osuinkaan juuri Kamppiin Narinkkatorille Hovatan keikan alkaessa. Ihanat kappaleet, Marjalude ja Syleily, toivat muistoja mieleen... tuntui niin hyvältä kuulla ne taas ja vaipua täysin ajatuksiinsa keskellä keskustan vilskettä.

Nautiskeltiin ihanien ystävien kanssa auringosta festarialueella ja hörpin sairaan hyvää tuorepuristettua mangomehua. Fiilistelin myös vähän raakasuklaata kavereille ja lupasin järjestää maistiaiset heti kun sitä valmistuu. Samalla ystäväni pamautti muuten, että Kampin K-Marketista saa nykyään raakasuklaata! Käytiin paikan päällä ja niin siellä hyllyssä komeili kaakao nibsejä, goji-marjoja, macaa, lucumaa, bee pollenia... Voi olla että olen täysin jäljessä kaikesta, mutta tästä se lähtee! Eli lähi Alepaan ombareja odotellessa... :)

Ja eipä muuten tule karkkia ikävä (nimim. entinen sokeriaddiktoitunut) kun syö cashewpähkinöitä, taateleita ja kookoslastuja sekaisin. Tuhat kertaa parempaa luonnon aitoine makuineen kuin mikään e-koodi pumpattu täyteaine.

Kaikki kynnelle kykenevät huomenna Maailma kylässä -festivaaleille Helsingin Kaisaniemeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti