torstai 9. syyskuuta 2010

Reissukuumeilua...!

Huomenna on lähtö Lappiin, Pallas-Yllästunturin Kansallispuistoon. Tavoitteena on kulkea Hetta-Pallas -vaellusreitti (55km) 3 päivässä. Saa nähdä miten meidän käy! Äskeinen rinkansovitus (se p a i n o) ei luvannut ainakaan leppoisaa viikonloppukävelyä kauniissa maisemissa. Ei ole ehkä paras juttu, että stressaan nyt sitä kuinka ehdimme kulkea reitin niin nopeasti. Työ, ylläri, estää tällä hetkellä rennomman aikataulun :/ No, olen suunnitteluni tehnyt. Nyt haluan napsauttaa innostuneen jännitys-vaihteen päälle ja nauttia joka hetkestä! Eiköhän se onnistu, parhaan ystävän seurassa :)

Rinkasta jouduin karsimaan ison osan tavaraa pois. Lämpimistä vaatteista ja ruuasta päätin kuitenkin olla tinkimättä! Harmi vaan, että iHerbin tilaus ei kerennyt tulemaan ennen reissua, joten jouduin tekemään hätähyökkäyksen Ruohonjuureen. Kookospuuro maustuu chiajauhon tilalta nyt mm. Spirulina Aztecalla ja kuorituilla hampunsiemenillä ;) Ostin kotiin vielä tarjouksessa olevan Naturatan hamppuöljyn kun en uskalla enää Udo'sin tarjouserän öljyä käyttää (on ollut siis pakkasessa). Kätevä löytö Ruohiksesta matkaa ajatellen oli myös RawBite - patukat

Mauista ostin kookoksen, limen ja suklaan. Myönnettäköön, että söin toisen kookospatukoista kotiin päästyä. Maku oli makea, täyteläinen ja oikein energisoiva. Nappiostos siis :)

Tänään olen syönyt lisäksi mm. tämmöisiä:

Eilisiltana tehty vihermehu oli töissä aamupalana. NAM! Voiko kauniimpaa ja täydellisempää ravintoa olla kuin vihermehu? Tästä tulee niin älyttömän hyvä olo. Huomenna kokeilen siihen spirulina-lisää.

Kimberly Snyder on nyt totaalisesti saanut minut koukkuun Papaija-Entsyymisalaattiin.

Kirjoittelen taas keskiviikkona tai torstaina kun palaan! Tai JOS. Eksymismahdollisuus on suuri... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti