keskiviikko 17. elokuuta 2011

Lisää hurulöytöjä


Tallinnan reissulla poikkesin kristalleja kauppaavassa liikkeessä. Mukaan tarttui ihanan värinen puinen rannekoru ja pari ruusukvartsia kaupan päällisinä, mutta mielenkiintoisin juttu oli seinällä 110e hintalapun kera roikkuva quantum pendant eli quantum riipus.


En ole koskaan kuullut tai nähnyt vastaavaa, mutta käteen ottaessani sen tiesin että tässä on jotain samaa kuin orgoniiteissa, ellei jotain vielä härömpää! Nosti nimittäin energiatasoja välittömästi ja kuljin joissain pilvissä seuraavan tunnin (kunnes lähdin kiertelemään kauppakeskuksen vaatekauppoja). Olo oli terävä, selvä, onnellinen... Törmäsin vielä niihin inkkarilaulajiin, joita joskus näki kesäisin Helsingissäkin, tämän olotilan alla ja kylmät väreet kulkivat pitkin selkärankaa :)

Piti käydä heti lukemassa kyseisestä huru-korusta lisää:

Quantum pendant

- Nostaa kehon energioita
- Kykenee tuhoamaan viruksia ja bakteereja
- Torjuu tulehduksia ja ehkäisee solujen ryhmittäytymistä (syöpää siis?)
- Kasvattaa hapen tuotantoa ja nopeuttaa verenkiertoa
- Auttaa taistelemaan syöpäsoluja vastaan
- Vahvistaa DNA:tamme ja suojaa sitä vaurioilta sekä hidastaa ikääntymistä
- Vähentää veden pintajännitystä, joka johtaa detoxifikaation helpottumiseen (ravinteiden imeytyminen & myrkkyjen poisto helpottuu)
- Parantaa keskittymistä ja tasapainottaa molempia aivopuoliskoja
- Parantaa energiaa muuttamalla solujemme energioita oikeille, parantaville taajuuksille (70-90 mill volts)
- Vahvistaa kehosi energiakenttää suojaten sitä elektromagneettiselta säteilyltä, joka vaikuttaa terveyteemme (suojaa siis säteilyltä)
- Apu unettomuuteen ja masennukseen

Korun valmistaminen perustuu siis kvanttifysiikkan, "alienteknologiaan". Pieni kielimuuriongelma oli viron kielen ymmärtämisessäni, mutta poimin sanat NASA (ilmeisesti valmistanut korun) ja nanoteknologia.

Lue lisää täältä.

Suosittelin myyjää tutustumaan orgoniitteihin ja myyjä tuntui olevan myyty :) Ihana kauppa muuteskin. Harmi kun en muista nimeä, mutta Vanhasta kaupungista kuitenkin löytää. Menkää ostamaan ennenkuin mä meen! Tai voiskohan näitä tilata jostain?

6 kommenttia:

 1. Mää niin ostan ton. t. Hilla

  VastaaPoista
 2. Mäkin haluan tollasen :) Olen jo hankkinut muutaman orgoniitin, nää on jänniä juttuja ;D

  Amazon.comissa näytti olevan näitä riipuksia aikas edullisesti..mutta voikohan uskaltaakohan luottaa että on tosiaan kunnolla tehtyjä...?

  http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dhpc&field-keywords=quantum+pendant&x=0&y=0

  VastaaPoista
 3. H: Ostappa ;)

  Henna: Vois kuvitella että näiden asioiden ääreltä löytää paljon ns. "Helppo-Heikkejä" jotka mielellään hyötyy huru-ukkojen hyväuskoisuudesta ;) mutta jos noilla on palautusoikeus niin mikäs siinä, kokeilee toimiiko vai ei :) kiitos ostopaikkavinkistä! ps. aika halvalla tai roimilla alennuksilla nuo kyllä lähtee.. :D

  VastaaPoista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=PEIO7elXiIg ^_____^

  VastaaPoista
 5. Ihan loistavaa Markus!! mistä tilasit tuon oman kaunokaises? :)

  VastaaPoista
 6. Maija, mulle tuli suoraan postiluukkuun noin viikossa täältä: http://www.scalarenergypendants.com/. Olivat oma-aloitteisesti merkanneet tilaustietoihin lahjaksi, arvo $15, ettei jäis minnekään välille=tulliin :)

  VastaaPoista