perjantai 9. syyskuuta 2011

Paras kookosöljy


Trailmixiin, smoothieen, salaattiin, suklaaseen, paistamiseen, iholle, hiusten hoitoon, aurinkorasvaksi, deodorantiksi, haavanhoitoon, lemmikkeille sisäisesti & ulkoisesti, kilpirauhasen vajaatoimintaan, hiivaongelmaan, munuaisten toiminnan tehostamiseen, painonhallintaan, alentamaan kolesterolia, vahvistamaan vastustuskykyä, kiihdyttämään aineenvaihduntaa, hierontaan ja jopa ehkäisyyn.

Kookosöljy on monikäyttöinen aromikas öljy, joissa kuten niin monessa on huimat laatuerot. Parhaimmiksi todettuja merkkejä ovat Tropicai ja Virilo, mutta nyt uutuutena ykköspaikan vie


Dr. Goerg Premium

Heidän kookosöljy prosessoidaan käsityönä 3 päivän sisällä poimimisesta ja öljy kylmäpuristetaan lihasta tunnin sisällä pähkinän kuorimisesta. Saksalaisen yrityksen luomuplantaasit sijaitsevat Filippiineillä ja he kehittävät jatkuvasti uusia tapoja varmistaakseen kookostuotteiden erinomaisen tuoreuden ja ravinnerikkauden. Öljyä on käsitelty mahdollisimman vähän ja kaikki kemikaalit ovat pannassa tietysti.

Laadun ja tuoreuden huomaa tässä öljyssä hekumaalisen hienona makuna ja raikkaana kookoksen tuoksuna. Rakenne on kimaltavan silkkistä. Katsokaa miten öljy on muodostanut kidemäisiä rakenteita:


Taidan olla kookosöljypöhinöissä koska runosuoni kukkii, mutta tämä on tällä hetkellä ehdottomasti laadukkain kookosöljy.

Eräs kiekkoilija kertoi, että oli saanut siistin kampauksen tämän avulla mutta "ei niin kestävän" sillä surffipoikalook vaihtui hetken päästä todelliseen laitapuolenkulkija -tyyliin. Öljy kuin öljy - tekee hiuksista rasvaisen näköiset. Hiusten pesun jälkeen hiukset kuitenkin kiittivät öljyhoidosta olemalla pehmeät ja kiiltävät. Eli kokeile ensikerralla laittaa vaikka saunaan hiuksiin suojaava kookosöljynaamio ja pese sen jälkee shampoolla tai esim. savella rasva pois hiuksista. Ellet sitten tavoittele sitä grease-lookkia ;)

2 kommenttia:

  1. töööhöö mä taidan tietää kuka kiekkoilija.. ;;))D;DD mul on 24/7 grease-lookki ku ei taida kraanavesi oikeen puhistaa 8D

    VastaaPoista
  2. ;) joo kraanavesi taitaa vaa likastuttaa enempi. Suosittelen suihkufiltteriä! :)

    VastaaPoista