torstai 20. lokakuuta 2011

Elämän eliksiiri - Liquid Light

Nyt loistaa muuten sadat valot päässä :D (Eikä ole normaali olotila tämä ;)) Ensimmäinen kulaus Sunwarriorin Liquid Lightia, pari minuuttia ja nauran ja hymyilen täällä itekseni ihan hulluna!


Ensivaikutukset

- PIRISTÄÄ ja virkistää
- Hyvä, kokonainen (?! :D) olo
- Hymyilylle ei mahda mitään
- Saatat päätyä nauraa höröttämään itseksesi
- Skarppi mieli. Tekee mieli kirjoittaa romaani parissa minuutissa.

Enkä muuten nyt liiottele vaikutusten kanssa. Johtuneeko todella potkivat vaikutukset siitä, että olin juuri paastolla ja elimistö on vastaanottavaisemmassa tilassa kuin normaalisti, mutta ei voi muuta sanoa kuin että tämä tuote toimii sekä on erittäin helppokäyttöinen.


- Parantaa ruuansulatusta
- Nostaa energiatasoja
- Vahvistaa immuniteettiä
- Tehostaa proteiinien aineenvaihduntaa
- Sisältää vahvoja antioksidantteja
- Neutralisoi kehon happamuutta
- Anti-sieni ja anti-mikrobinen
- Elektrolyyttien luonnollinen lähde
- Lisää solujen läpäisevyyttä/vastaanottavaisuutta
- Kasvattaa kestävyyttä
- Torjuu vapaita radikaaleja
- Parantaa ravintolisien hyötykäyttöä ja toimivuutta.
- Kuljettaa ravinteita solun sisälle
- Vahvistaa katalyyttien toimintaa (katalyytit ovat mukana kemiallisissa reaktioissa)
- Vahvin luonnossa esiintyvä kelaatio-toimija (kelaatio-prosessi ehkäisee raskasmetallien imeytymistä kehoon ja lisää mikroravinteiden imeytymistä). Hyödyllinen vaikutus erityisesti tupakoijille, joilla on havaittu raskasmetalli kadmiumia tuplasti ei-tupakoijiin verrattuna.

Mitä se on?

Sunwarriorin Liquid Light sisältää kasviperäistä fulvohappoa. Fulvohappoa on kutsuttu yhdeksi luonnon kaikkein tärkeimmistä ihmeistä elämän kannalta. Se on aina ollut osa luonnon kasveja ja maaperää. Sunwarrior tuo meille tätä mineraalirikasta nestettä kylmäpuristamalla sitä Utahissa sijaitsevan maalalaisalueen muinaisesta kivimaaperästä, jota ei tehomaatalous ole köyhdyttänyt mineraaleista. Kilpailevien firmojen Liquid Lightia vastaavat tuotteet tulevat Uuden Mexicon alueelta, jonka maaperässä epäillään olevan ydinlauskeumajätettä siellä tehtävien ydinvoimakokeilujen takia (Eikä ihan turhaan puhuta ydinvoimaloiden ympäristön saastumisesta).

Liquid Light sisältää yli 72 mineraalia ja alkuainetta. Yksi annos Liquid Lightia sisältää esim. 50% päivittäisestä jodin tarpeestasi.

Vasta hiljattain ollaan heräämässä fulvohapon huikeisiin terveysvaikutuksiin. Erityisesti sen kykyyn tehdä ravintoaineista (ravintolisistä että ruuasta saadut) helpommin hyödynnettävät on merkittävä, mitä tapahtuu esim. vitamiinipuutoksille? ;) Se, että otat joka aamu kourallisen c-vitamiinipillereitä ei tarkoita, että kehosi välttämättä hyötykäyttäisi ne, vaan tarvitaan laadun huomioimisen lisäksi se puuttuva partikkeli kuljettamaan ravinteet solun sisälle. Tämä on Liquid Light tuotteen yksi erityinen huikeus.

Ihmisillä tehdyssä tutkimuksessa (tohtori W. Schlickewei, University Hospital, Saksa) fulvohappo lisäsi valkosolujen tuotantoa, tuki sairaudesta parantumista, muunsi epäorgaanisen kalsiumin ihmiselle sopivaan muotoon, stimuloi solujen kasvua ja uusiutumista sekä hillitsi HIV-viruksen toimintaa elimistössä.

Eläimillä tehdyissä kokeissa havaittiin lukuisia terveyshyötyjä: mm. lehmien kohdalla bakteerien ja infektoiden olemattomuus kahden kuukauden fulvohappo-ravintolisän jälkeen.

"Sick soil, sick plants, sick people"

Koska ylijalostetut kasvimme ja köyhtynyt maaperämme ei sisällä enään ollenkaan samassa määrin fulvohappoa kuin aikojen alussa, kannattaa meidän löytää lähde sen saannille. Eli ei välttämättä kannata lähteä kylmäpuristamaan mummon perunamaata, vaan Sunwarrior on tehnyt sen meille helpoksi: löytänyt fulvohapon lähteen Utahista ja pullottanut tämän elämän eliksiirin, joka on puuttunut sukupolviemme ruokavaliosta jo turhan kauan. Fulvohapon kulauttaminen Liquid Light pullosta kitusiinsa voi olla yksi tärkeä ja ratkaiseva tekijä nykypäivänä rellestäville ravintoainepuutoksille ja kaikelle sairastamiselle.

"Transforming the planet one warrior at a time"

Käyttövinkkejä

Helpointa on nauttia Liquid Lightia puoli korkillista aamuin illoin, tai aina kun kaipaat extrana ym. hyötyominaisuuksia :) Itse innostun tällä hetkellä paastoa lopetellessa sen ruuansulatusta helpottavista ja aineenvaihduntaa vilkastuttavista kyvyistä.

Liquid Lightia voi käyttää myös esim. haavojen ja palovammojen hoitoon suoraan iholle. Iholle siveltynä siitä on apua myös ihottumaan, ötökän puremiin ja ihoärsytyksiin.

-

Fulvohappo on elämän eliksiiri niin kasveille kuin eläimillekin. Tulevaisuudessa onkin odotettavissa fulvohapon nostamista jopa kaikkein korkeimmalle pallille sairauksien parantamisessa ja kokonaisvaltaisen terveyden tukemisessa.

Aijonkin sisällyttää Sunwarriorin Liquid Lightin pysyväksi osaksi omaa elämääni, huruilua tai ei, sen verran vakuuttunut olen jo ensivaikutuksista ja pidemmän käytön tutkituista hyödyistä :) Jos kaipaat vielä lisää tietoa, Sunwarriorin sivuilta löydät tiiviimmän tuote-esittelyn.

Liquid Lightia saat tilattua Fitnessfirstiltä sekä Iherbistä. Itse suosin nykyään paljon Fitnessfirstiä sen nopean toimitusajan, kohtuullisten hintojen, laadun ja ystävällisen palvelun takia :)

Sunwarriorin perustaja, Nick Stern. Kuva: Sunwarrior

7 kommenttia:

 1. toi on aika siistiä.. taisiis toi nimi on niin kuvaava, liquid light. vedetään suoraan ne ravinteet kroppaan, mitkä muuten tulis meille kasvien syömisen muodossa. (vähänniinku kasvissyöjien lemppariargumentti, miks käyttää hyvä ravinto eläimen kautta? (enkä tosin kyllä yhdy tohon kommenttiin yhtään :---D))
  kasvit on valoruokaa, saahan ne energiansa auringonvalosta, ja ravinteet sit maasta. tota vetämällä ei kyl taida päästä kauheesti lähemmäs alkulähteitä ravintoketjussa.. ;D

  VastaaPoista
 2. Apris: Joo! Nauratti kun oikeesti tuntu kehossa valoisalta (tai valaistuneelta hehe) ekan shotin jälkeen, liekö placeboa tai sitten sain oikeesti aamuisen omenan ravinteet kerrankin kunnolla imeytymään kehoon tämän ansiosta.. + ne 72 mineraalia ja alkuainetta! Tää on just sitä "Äiti Maa-Enegiaa" ;)

  VastaaPoista
 3. Saisko tähän vielä jonkun valmiin Fbook-Sharetus-napin koska tää on Sharetuksen arvoista infoa!!

  VastaaPoista
 4. Onkohan Utahin Fulvohappo oikeasti puhdasta?

  http://www.optimallyag.com/

  Utah Fulvic Acid is very low in Fulvic and Humic Acid compounds. Most alarming, Fulvic and Humic Acids coming from Utah are high in toxic heavy metals. Their molecules contain heavy metals which are too big to work effectively in root uptake and they cause heavy metal build-up in the soil.

  VastaaPoista
 5. Tristan Trefoil: Mielenkiintonen juttu. Laitoin Sunwarriorille postia asiasta, vastausta odotellen :)

  VastaaPoista
 6. Vastaus 16.12 Sunwarrior

  Hello,
  Thank you for contacting us. I want to let you know that The minerals that are not to be ingested are the ones from soil, great salt lake or the ocean because that is not plant based and in our opinion possibly toxic or not used by the body properly. Our Liquid Light comes 100% from vegetation. We do not treat our minerals, we use a cold water extraction from plants with no chemicals whatsoever. Our minerals even have naturally occurring enzymes.

  Please let me know if I can assist you further. Thank you.

  VastaaPoista