sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ormus ruokavalioosi


Ormus Supergreens on yksi suosituimmista viherjauheista ruokahifistelijöiden keskuudessa, ellei jopa suosituin. Miksi on parempi vaihtoehto ostaa pussi Sunwarriorin Ormus Supergreensiä kuin esim. perinteistä vehnänorasjauhetta?

- Supergreens on sekoitus erilaisia probioottisia orasjauheita, jotka kasvavat korkealla muinaisen merenpohjan vulkaanisella maaperällä. On tärkeää huomioida myös nauttimiesi kasvien kasvualusta!
- Tämä maaperä pursuaa mineraaleja: kultaa, platinaa, hopeaa ja ormusmineraaleja
- Patentoitu kylmäkuivausmenetelmä suojelee lämpöherkkiä bioaktiivisia ainesosia ja fytoravinteita
- Herkullinen, makea piparminttuinen maku
- 100% luomu, ei-GMO ja gluteeniton
- Tuotettu luonnonmukaisesti pienellä hiilijalanjäljellä
- Pakattu tavalla, joka säilyttää optimaalisen tuoreuden

Sisältö: Kauranoras, ohranoras, vehnänoras, alfa-alfa, yucca (palmu), persilja, pinaatti, probiootit (elävöittävä, hyvän bakteerikannan synnyttävä prosessi on osa Supergreensin viljakasvien tuotantoa, eikä vain heitetä valmiin tuotteen joukkoon probiootteja mitä moni tekee), piparminttu, stevia

Sen sijaan, että tämän Sunwarriorin tuotteen raaka-aineet ovat puhtaasti ilmastoa kunnioittaen viljeltyjä on mielenkiintoa herättävin tuo Ormus jota maaperä, jossa tämän pussin kasvit on viljelty, sisältää.

Ormus

- ORMUS = Orbitally Re-arranged Mono-atomic Elements
- Ormus on alkuaineen tila ja vain muutama alkuaineista voi saavuttaa sen. Näitä ovat kupari, koboltti, rodium, hopea, iridium ja kulta.
- Syömällä ormus-tason kultaa saat eri vaikutuksia kuin syömällä kultaa metallimuodossaan. Niin kauan kuin ormus-elementti on olemassa alkuaine ei voi olla metalli-tasolla.
- Ormusta löytyy luontaisesti merivedestä, ilmasta ja kaikista elävistä olennoista. Sinussa on ormusta, kuumentamattomassa luomusti kasvatetussa ruuassa on ormusta.
- Ihmiskeho on suunniteltu saamaan enemmän ormus-mineraaleja kuin tällä hetkellä saamme pelkästään elämäntapojen kautta.
- Nostaa nauttijansa värähtelytaajuuksia, avaa "henkisiä portteja"
- Ormus on yhdistetty elämänvoima-energiaan ja tietoisuuteen
- Paljon ormusta sisältävä dieetti voi uudelleenaktivoida DNA:n parantavin ja energisoivin seuraamuksin. Ormus energisoi elävää solua.
- Legenda sanoo, että sana Ormus sana tarkoittaa "Valon ihmisiä"
- Sanotaan, että Ormus on ruokaa valo-olemuksellemme. Kuten meillä on tämä aineellinen olemus, on myös toinen, valosta koostuva. Egyptiläisten pyhissä kirjoituksissa faaraot ruokkivat Merkabaansa (Mer=valo Ka=henki Ba=sielu) vaalealla jauhetulla kullalla (Ormuskulta)
- Ormuskulta on yhdistetty muinaiseen alkemiaan, viisasten kiveen, raamatun teksteihin (löytyy nimellä "manna"), liiton arkkuun, Egyptin pyramideihin ja muutamiin muihin salaisiin taidemuotoihin idässä ja lännessä.
- Ormus värähtelee korkeammin kuin ihminen. Siksi sanotaan, että jos nautit ormusta tulisi sinun olla henkisesti siihen valmis. Energiatasosi vilkastuu, värähtelytaajuutesi kasvaa ja mielen manifestointivoimat kasvavat. Siksi olisi tärkeä omata jonkinnäköistä vahvaa mielenhallintaa ja kykyä puhdistaa mielensä negatiivisista ajatuksista, jottet manifestoisi itsellesi turhaa negatiivisuutta ja pelkotiloja. Meditointi auttaa tässä.
- Ormus Supergreensin lisäksi voit nauttia Ormusta syvähengittämällä, maadoittumalla, sun-gazingilla auringon laskun ja -nousun aikaan, hengittelemällä merenrannalla ja sisällyttämällä ruokavalioosi kuumentamatonta ja puhtaasti kasvatettua ruokaa. Kuten yllä mainitsin, määrät ovat kuitenkin todennäköisesti liian pieniä luontaisten lähteiden kautta, mutta ainakaan yllä mainittuja sivuvaikutuksia ei tarvitse pelätä kun nautitaan tätä kautta :)


Kiinnostuneille reilu tunnin tykitys Ormuksesta täältä.
Sacred Chocolatelta nyt Ormus kultaa suklaaseen upotettuna!


Sunwarrior Ormus Supergreens ja käyttö

Erityisen herkullista Ormus Supergreens on kookosveden joukkoon sekoitettuna, muutama jäänpala vielä joukkoon. Itse tulee käytettyä päivittäin jahetta veden joukkoon sekoitettuna ja toimii myös näin erinomaisesti sen sisältämän makean piparmintun takia :) Toimii vihersmoothieissa myös loistavasti, jopa vain makulisänä! Helppo upottaa myös esim. kaakaopohjaisiin smoothieihin pipartmintun maun takia :)

Kielen vievä Ormus pirtelö

1 kookospähkinän vesi
1 kookospähkinän liha
Kourallinen tuoretta ananasta
Kourallinen tuoretta pinaattia
1 rkl Ormus Supergreensiä
Ripaus aitoa vaniljaa
(1tl raastettua sitruunankuorta)


Supergreensiä saat Fitnessfirstiltä sekä iHerbistä.


Kommentteja Ormus Supergreensin käyttäjiltä:

"Voimakasta tavaraa! Olen käyttänyt 25 eri viherjauhetta elämäni aikana ja tämä on paras kokeilemistani toistaiseksi. Hassua, vihaan urheilua, mutta tämän ansiosta minulla oli niin paljon energiaa että lähdin pyörälenkille, molemmat renkaat puhkesivat ja jatkoin pyöräilemistä kuin hullu, energiaa vaan piisasi! Minulla on myös energiaa työstää juttuja nyt, joita olen pitkittänyt kolmen viikon ajan."

"Hyvä vaihtoehto heille, jotka eivät pidä vihreän kitkerästä mausta ja ovat aloittamassa vihreiden sisällyttämistä ruokavalioonsa"

"Käytän tätä loistavaa tuotetta boostatakseni itseni ennen 1500m kilpailua ja voi luoja että se toimii!"

Tsekkaa vielä Matt Monarch ja Sunwarriorin tyypit videolla, jossa Ormus Supergreens todella häikäisee ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti