perjantai 7. lokakuuta 2011

High on life

Inspiraatio iskee.. Toimi! Tartu kiinni, go with the flow ja päihitä pelosta johtuva epäröinti kiitollisuudella tästä hetkestä. Jos jokin asia pelottaa ja saa perhosia vatsaan, se kielii siitä, että olet menossa epämukavuusalueellesi. Ja onkin tuttua, että epämukavuusalueella tapahtuu kehitys. Jos aina toistat kuntosalilla saman sarjan, se korkeintaan pitää yllä nykyistä kuntoasi. Jos haluat pyrkiä vieläkin räjähtävämpään ja teräksisempään kuntoon, puske pari jalkaprässiä lisää ja vedä muutama leuka lisää. Lisää painoja, lisää toistoja. Lisää panoksia. Nauti.

Oma inspis on tällä hetkellä pilvissä, ei malta edes nukkua! :D Huikea kontrasti jopa esim. eiliseen. Viime viikko kulki kehnolla, jopa rappeuttavalla ravinnolla. Tulin äskön omalle kämpälleni, sytytin kynttilöitä ja tuoksuttelin ihanan viileää, vanhan puutalon ilmaa. Hetki trampoliinilla ja sitten kokkailua: lehtikaali-persilja salaattia kananmunilla ja kelp-nuudeleilla. Mausteena avokadoöljy-hunaja-chili-herbamare-mustapippuri-paprikajauhe -salaatinkastike. Jälkiruuaksi Yogin choco-teetä ja tämmöistä:

Ashwagandha-Maca-Chocolate bliss-Mustikka -suklaata, kaakao tietenkin jumalallista criollo-lajikketta.

Kynttilät, raikas ilma, liike ja elävä ravinto inspiroi myös business-hommiin. Hih, huippua!

Inspis on suuntautunut erityisesti kirjoitus- ja opiskeluhommiin lähiaikoina, kuten olette varmaan pistäneet merkille yrttiartikkeli-tykityksestä :D Innostusta ja kiinnostusta tuntuu riittävän loputtomasti ja himo kirjoittaa on melkein sietämätön! Sitä haluan tehdä juuri nyt. Kirjoittaessa laitan taustalle joko fiilikseen sopivaa musiikkia, luentoja tai dokumentteja. Food Matters elokuva katsottavissa ilmaiseksi vielä huomiseen asti!

Myös nestepaasto inspiroi tällä hetkellä niin kovin että päädyin tilaamaan Hyvinvoinnin tavaratalolta paketin, joka sisältää mm. Biottan kasvismehuja, kookosvettä, ohranorasta ja erilaisia detox-teelaatuja. Katsotaan jos ensi viikosta tulisi ensimmäinen nestepaastoviikkoni :) Mintun blogista voitte lukea lisää viikon mittaisesta elosta pelkillä nesteillä.

Paastoviikon aikana ois tarkotus viettää aikaa saaressa mökillä kera ihanan seuran, kenties meditoida, joogailla, saunoa ja rauhoittua. Maksanpuhdistus kiinnostaa myös paljon, ehkä paastoviikon jälkeen tämä?

Himo puhdistautua on myös henkisellä puolella. Ehkä erityisesti siellä. Mikon energiahoito kesällä oli avaava ja avartava. Haluaisin jatkaa "ongelmani" hoitoa, mutta finanssipuoli ei vielä salli jatkokäsittelyjä. Onneksi aina voi keskittyä itse hellimään mieltään ja sieluaan rakastamalla kehoaan, rauhoittumalla ja seuraamalla sydäntään eli toteuttamalla niitä asioita, jotka aiheuttaa lapsenomaista iloa ja kihelmöivää innostusta.

Parasta terapiaa

Mieltä hemmottelee sekin, että sairaanhoitajaäitini on alkanut puhumaan työpaikallaan pakurista. Hänen työkaverinsa oli tuonut pussillisen taulakääpää osastolle ja kysynyt, että onko tämä nyt sitä pakurikääpää :D Harmi, ettei äiti osannut kertoa, että taulakääpä on myös erittäin hyödyllinen.

Hei. Lakataan olemasta potilaita, ja löydetään itsestämme se super-terve ja onnellinen jumalallinen ilmestys! Meillä on käsissämme niin huikea terveydellinen osaaminen tänä päivänä, että pilleriaikakausi taitaa olla tiensä päätöksessä yllättävänkin pian.

Talking about inspiration: David Wolfen Activate your Genius Helsingissä 24.10. Onhan sulla jo lippu?

Nyt vielä kuppi leppäpakuria vaniljalla, pari tippaa laventelia tyynylle ja sitten näkemään unia, jotka ovat olleet lähipäivinä todella selkeitä, kirkkaita ja tapahtumarikkaita...

5 kommenttia:

 1. Parhautta! ♥

  Muista paastotessa suolihuuhtelu a.k.a. letkujenkka! (tämä Sepon inspiroima sana-assosiaatio herätti joskus hilpeyttä...)

  VastaaPoista
 2. Minerva: Joo se on kyllä varmasti olennainen osa koko touhua :) Ajattelin karvassuolankin käydä huomenna hakemassa apteekista. Letkujenkka haha! :D

  VastaaPoista
 3. Tää postaus kuulosti ihan ollilta :DDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 4. Nää on näitä postauksii mitkä oon kirjottanu 4 promillen kaakaohumalas -> mis Olli on varmasti 24/7 ;D

  VastaaPoista