torstai 17. marraskuuta 2011

Energiaa sademetsistä

Rain Forest Rush on blendaus huikeimpia luonnon piristeitä varmistamaan että päivä lähtee käyntiin tai treeni kulkee.


Sisältää:
Guarana, siitepöly, yerba mate, maca, psylliumkuitu, blue green algae (AFA), orasjauheita (vehnä, ohra, alfalfa, kaura ja voikukka), sunfire suola

Ainesosat on valittu yhteisvaikutukset mielessä pitäen ja kasvatettu optiomoiduissa olosuhteissa reilunkaupan ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Ihan ykköslisä erityisesti kaakaopohjaisiin smoothieihin. Voi sitä onnea kun tilasin tätä ensimmäisen kerran yhdessä Chocolate Blissin kanssa, ja siis ne ekat suklaasatsit :D Juoksujalka vipatti ja luovuuspuuskat riepottelivat, enkä muuten taaskaan liioittele :) Bliss loppui jo ajat sitten, tämä on kuitenkin niin riittoisaa sillä jo 1tl riittää pitkälle, jopa vähempi määrä varsinkin ekakertalaisille. Aamu alkaa kirkkain olotiloin kun sekoittaa 1tl Rushia, 2tl Ormus Supergreensiä, 1tl camucamua ja 2tl msm veteen ;) Sekoitan suklaamassan joukkoon yleensä myös pari kolme teelusikkaa tätä.

Aamubrunssilla Shasalla

Jos et ole käyttänyt aikaisemmin niin aloita pienistä, n. 1/2 tl (tai alle) määristä. Guaranaa tässä on kuitenkin eniten ja se on tunnetusti tiukkaa tavaraa. Eräät vetivät kesällä tästä överit ja ilta jatkuikin heidän osalta oksentamisen merkeissä :D ja aamulla taisi olla krapula. Sen verran tujuja ainesosia tämä sekoitus sisältää, että niitä ei tosiaan paljoa tarvitse kehoon tunkea saadakseen vaikutuksia. Vaikka hinta saattaakin tuntua kovalta, niin tämä on älyttömän riittoisa ja ehdottomasti yksi lempi superfoodtuote. Mikä sen makeempi ainesekoitus kuin sellainen, jossa on huomioitu synergiat ja käyttötarkoitus on piristää & energisoida? ;)

Rain Forest Rushia löytyy FitnessFirst nettikaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti