torstai 23. helmikuuta 2012

Ihmissuhteista

Tiedätkö sen tunteen kun toisen kanssa vaan klikkaa? Jo puolesta lauseesta ymmärrät mitä hän haluaa sanoa ja toisin päin? Sinun on hyvä olla hänen kanssa ja hänen sinun.


Lisää näitä ihmissuhteita elämääsi. Se, että teillä on ajatuksen tasolla yhteys kielii omassa päässä tarinoita siitä mistä olette tulleet tänne maapallolle (aito minänne, jokainen tietää mistä fyysinen kehomme ilmentyy ;)). Todennäköisesti olette tulleet samasta paikasta. Teillä on kyky tukea toisianne tällä matkalla.
Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tukevat sinua. Kuuntele heitä, "osta" mitä he sinulle "myyvät" sanoillaan. Sijoita mentaalista valuuttaa näihin ihmisiin. Kuunteleminen on oppimisen sekä opettamisen ydin. 

Älä tunne huonoa omaatuntoa joidenkin ihmissuhteiden hiipumisesta. Sinun ei tarvitse "huolehtia" ihmissuhteista, niiden ylläpito on omissa silmissäni intuitiivista. Vedät puoleesi tiettyjä ihmisiä, jotka kulkevat kanssasi hetken tai pidempään. Jokaisella ihmisellä, joka kävelee sinua vastaan on kuitenkin vaikutus elämääsi, arvosta siis jokaista. Ystäväsi hiekkalaatikolla auttoi sinua kasvamaan juuri sellaiseksi kuin nyt olet, ohikulkija saattoi saada sinut oivaltamaan jotakin, entinen poika/tyttöystävä opetti sinulle paljon ja nykyiset ihmissuhteet tukevat tietäsi kohti juuri sitä mitä sinun on määrä toteuttaa täällä. 
Ystäväsi kertovat paljon suhteesta omaan itseesi. Arvostatko itseäsi, rakastatko itseäsi ja kuljetko korkeamman missiosi johdattamana? Jos rakastat, todennäköisesti ihmissuhteesikin ovat syviä ja täyteläisiä aidoista asioista. Ihminen joka ei arvosta itseään ja toimii sen mukaan saattaa pitää tiukin ottein kiinni suhteista jotka eivät palvele häntä millään tasolla, tarkoitan myös perhesuhteita. Tiedän, kuulostaa hurjalta, että meidän tulisi irtautua "ei palvelevista" ihmissuhteista, mutta jos joku ihminen satuttaa sinua sanoillaan, ei usko sinuun tai vetää sinua alemmas eri tavoin ei sinun tule uhrautua vain yleisten normien tähden.

Se, että tulee jokaisen kanssa toimeen on rakkaudellista :) Kun jokainen ihminen saa sinulta rakkautta, sinä saat heiltä. Antaminen on saamista. Silmät, jotka korostavat muiden hyviä puolia, näkevät vastaantulijoiden hymyt, pysähtyvät hellimään aistielimiään mahdollisuuden tullen ja nauttivat muiden rakastavien seurasta ovat itsensä ja elämän arvostajan silmät. Sinulla on ne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti