torstai 9. helmikuuta 2012

Tavoitteena Best Ever
Varoitus! Tekstissä viljellään englanninkieltä ja superlatiiveja

Luulen, että olen vihdoinkin tajunnut David Wolfen "Best Ever" fraasin.

Suomalaisen korvaan moinen superlatiivi sorahtaa korvaan, kai nyt joskus on ihan ok olla ei-niin-hyvä päivä? Tottakai. Kaikki on kuitenkin kiinni asenteestasi. Esimerkkinä vaikka riita, josta tuskin kukaan nauttii tai kokee sen millään tasolla parhaaksi ikinä. Aluksi tässä mielipiteiden ja egojen taistossa kannattaa tiedostaa jälkimmäinen, siinä ei taistele kaksi ihmistä vaan kaksi egoa. Tämän jälkeen voi muistella päässä vaikka Wolfen "Best Everiä". Tämähän on Best opetustuokio Ever. By far. ;) Ja jos ei kykene ajattelemaan näin itse h-hetkenä, on tärkeää muistaa tämä ainakin jälkikäteen ja jatkaa eteenpäin.


Olennaisin asia Best ever- mentaliteetissa on minun silmissäni hyviparhaimpien asioiden manifestointi elämääsi. Jos haluat pudottaa painoasi älä ajattele, että "pudotan 10 kiloa painoa". Ajattele mieluummin, että "manifestoin itselleni parhaan painon ikinä". Tai kokeile vaihtaa "syön tästä lähdin terveellisesti" ajattelutapa seuraavaan: "syön vain parasta ikinä". Tällöin annat universumille mahdollisuuden johdattaa sinut juuri parhaimpaan lopputulokseen. On muuten hauska huomata kuinka vaihtoehto kakkonen innostaa ja herättää mielessä kutkuttavaa riemua ensimmäistä enemmän. Kun kirjoitat tavoitteesi paperille, mikä tekee tavoitteesta selkeämmän ja tarkemman, on toteutumisprosentti vielä suurempi ;)


Parasta vettä ikinä ja Paras tyyppi ikinä :)

Varsinkaan unelmointiaktin aikana ei nöyristelylle ole paikkaa. Kenenkään ei tarvitse tyytyä vähempään kuin parhaaseen missään elämän osa-alueella. Viljele superlatiiveja, vedä överit ja kirjoita ylös mitä kaikkein palavimmin haluat. Having always the Best Day Ever ei ole ihan paha tavoite ;)

Nyt aijon keittää Best Ever kupin kahvia ja höyryttää Best Ever ruusukaaleja. Kaikki on kiinni asenteesta ja valinnoista. Toivotan sulle Wolfea mukaillen Parasta Tätä Hetkeä Ikinä :)

3 kommenttia:

 1. Meikän tavoitteita tälle vuodelle, joita lähtee varmaankin jo tänään printtinä myös seinälle. AINA kun muistelen tai jopa kirjottelen tai ainakin fiilistelen näitä päivittäin, menee laiffi ihan mega siistiin suuntaan, ja fiilis sen mukainen:

  - paras terveys ever, ja siten se sosiaalinen energia korkeimmalla tasolla tähän asti

  - Hauskin ja sosiaalisin vuosi ever, by far

  - Chief Aim: Best and highest income ever by far, ridiculous bnes, huikeimmilla tiimeillä mitä koskaan nähty

  - enemmän naurua, laulua ja musaa kuin ever befo

  Best Relationships ever

  Best Foods ever, paras elintaso ever, korkein laatu-lifestyle tähän asti, huikeimmat hifistelyt.

  Ja mitä enemmän näitä fiilistelee, sitä automaattisempaa siitä tulee. Tulee samalla totuttaneeksi mieltä siihen unelma-moodiin, suuntaamaan itseään jo ihan itsestäänkin rakentavaan suuntaan, ihan sama mitä tv-uutisissa sanotaan :)

  VastaaPoista
 2. Niin, ja siihen Chief Aimiin melkoisen kiinteästi liittyy myös Best Influence Ever, most wonderful impact so far; The Year of my Greatest Contribution.

  VastaaPoista
 3. Yks juttu on muutes, että oma tavoite kannattaa jakaa sellasille ihmisille jotka tukee sua tiellä kohti niiden saavuttamista. Jos jakaa vaikka vanhemmille unelmia on ainakin 50-60 lukulaiset aika tiukkaa ohjelmoitu "työmoraali" -mentaliteettiin, heiltä tuskin taa tukemisiä tämmöisiin Goaleihin :) Sit taas jos fiilistellään tavoitteita samanhenkisten ihmisten kanssa... lähtee käsistä, asioiden toteutuminen lähentelee valonnopeutta! Ja yhtiä parhaita keinoja toteuttaa tavoitteensa on juuriki tuommonen, että iskee sen tavoiteläpyskän paikkaan josta sen pakostakin näkee usein. BEST EVER tavoitteita Olli :)

  VastaaPoista