perjantai 1. huhtikuuta 2011

Uskonko minä muutokseen 21.12.2012?

"Uskotko muutokseen 21.12.2012?" -Kyselyn tulos on sama kuin oman pääni sisältä. 50% uskoo 50% ei. Järki sanoo "No ei kuitenkaan mitään tapahdu. Näitä maailmanlopun odottajia maailmassa piisaa, eivätkös ne yhdetkin eristäytyneet luolaan odottamaan maailmanloppua ja kömpivät lopulta sieltä ulos kun mitään ei tapahtunutkaan? hahaha" Joo, tämä teksti tuli suoraan Järjeltä.

Joka päivä, hiljalleen, olen kuitenkin kallistumassa enemmän ja enemmän toiseen suuntaan.

Tiedätte varmaan kumpaan, sen verran olen kuitenkin aiheesta täällä höpissyt :D

Eli vaikka järki huuteleekin jatkuvasti taustalla ja moittii mua hurahtaneeksi hipiksi, niin en vaan voi estää asioita tapahtumasta, jotka kielivät muutoksesta. Millainen muutos on? Jaa-a, ehkä evoluutio ottaa tuona päivänä ison harppauksen, ehkä yhdistymme mielen tasolla toisiimme, ehkä maapallo räjähtää... kuka tietää :)

Mutta se, mitä olen löytänyt sisälläni, on tuon Järjen vastapuoli. Sitä ei oikein muulla sanalla voi kuvailla kuin Valo. Välillä se loistaa niin että tuntuu kuin räjähtäisi! Toisinaan se taas kytee pienenä kipinänä Järjen määräillessä ajattelutoimintaa.

Se kehitys(?) mikä on tapahtunut nyt vuoden sisällä tuohon Uskomisen suuntaan on muuttanut elämäni ihan täysin! Kun maailmankuva on erilainen, tottakai myös näkee jokaisen asian eri tavalla. Parhaiten se näkyy ehkä siinä, että tiedän ettei minun tarvitse tehdä mitään mitä en halua. Sinunkaan ei tarvitse. "Pakko on vain kuolla" -fraasi alkaa tuntua aika hyvältä :D Vaikkakin "kuoleman" voisi myös kyseenalaistaa...

Mielipiteitä on monia, ne vaihtelevat ja jotkut muuttuvat. Niin pitääkin :) Se on minusta yksi hienoimmista piirteistä ihmisessä, että on avoin kaikelle. Jopa sille vaihtoehdolle joka on täysin vastakkainen oman näkemyksensä kanssa. Me ihmiset ollaan kuitenkin epäilty historian varrella niin monia asioita ja jouduttu kuitenkin lopulta vaihtamaan kuppikuntaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti