keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Töiden jälkeen terdelle tai sit...


Aika ihana päivä takana...

Aamulla Kirjaston Kahvilaan muutamaksi tunniksi ja sieltä Yyterin dyyneille Tuntui älyttömän hyvältä kävellä koko päivän seisoskelun jälkeen pehmeällä hiekalla, jalat saivat aika makeen hieronnan siinä!

Ja Dyyneillä oli aika upeaa dallailla ja uinuu jopa päikkärit :) Ei näkyny auringonottajia vielä kuin yksi mummeli joka pyllähti just hauskan näkösesti ku silmät osu siihen :)

Menomatkalla bussissa olin todella väsynyt ja olo oli raskas.
Paluumatkalla takaisin tuntui kuin olisin leijunut! Aurinko, meri-ilma, paljasjalkailu, kahlailu D-vitamiinikin ja ties mitkä... aika parasta palautumista "töistä" :)


4 kommenttia:

 1. Oho, ihmeen vähän olikin Yyterissä sitten sakkia, vaikka näin lämmin ja aurinkoinen päiväkin oli. Olisi itekin pitänyt varmaan valita toi Yyteri tänään, niin olisi voinut harrastaa vaikka rantaviivalla juoksua, jos ei ton enempää katsojia ollut :) Auringonottokauteni avajaispaikaksi valitsin sen sijaan kirvatsin ja siellä oli jo jonkin verran muitakin auringonpalvojia :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen paikka! Tulee mieleen enemmänkin Välimeri kuin Suomi :)

  Mitä muuten tarkoittaa "terde", onko se sama kuin "lähteä yksille" tms? Kielimuuri.. Tai tässä tapauksessa murremuuri.

  VastaaPoista
 3. zeha: Todella! Itsekin olin ihan ihmeissäni noustuani dyynit ylös ja edessä melkein tyhjä ranta :D Kirvatsi on myöskin ihana, ja niin lähellä! Porissa on kyllä Suomen parhaat rannat :)

  Anni Minerva: Joo niin tulee! Yyteri on harvinaisuus Suomessa pehmeän hiekkansa takia :) Ja terde tarkoittaa terassia ! :)

  VastaaPoista
 4. zeha: Joo! Itsekin ihmettelin tota väestökatoa kun kapusin dyynien yli :D Kirvatsi on myös ihana<3

  Anni Minerva: Todella :) Yyteri taitaa olla ihan ainutlaatuinen kaikinpuolin Suomessa, kannattaa poiketa joskus jos tänne päin ilmaannut! Terde tarkoittaa terassia :) Eli just näin, lähteä yksille ;D

  VastaaPoista