torstai 19. toukokuuta 2011

Minä ♥ Torstai

Tänään päiväni on täyttynyt hymyistä, raakasuklaanapostelusta, uuden "valkosuklaa" reseptin kehittelystä, raw-brownieiden tekemisestä, treenistä, papaija-raparperi-viinisuolaheinä-sitruunmelissa-salaatista, jäisistä mangopaloista, inspiroivasta palautteesta jonka sain joogilta kenelle väsäilin lounaspaketin, luomukahvikupillisista, innosta siitä että nään huomenna pitkästä aikaa perheeni ja saan viettää tulevan viikonlopun mökillä koivunlehtijuomaa zippaillen, grillaillen, järvessä uiden ja auringossa kylpien!

Nyt kyllä oikeesti nappaan sen kameran tuonne kahvilaan mukaan ja jaan teidän kanssa kehittelemäni herkkuja(? ;D)!! Kovaa huutoa ovat olleet ainakin valkosuklaa-banaanikakku, super-toffee-tryffelit ja sitruuna-kookos-piirakka. Lehdestä bongattiin myös ihana Tyrni-smoothieresepti joka pääsi pienellä variaatiolla meidänkin listoille ;) Smoothiessa on tyrnimarjaa, luomu-turkkilaista jogurttia, appelsiinia, hunajaa ja banaania.

NAM! Näistä inspistä :) Kuvat täältä ja täältä.

Kaunista tulevaa viikonloppua! Muistakaa nauttia paljon afrodisiakkista raakasuklaata ja vihermehuja ;)

2 kommenttia:

  1. Hei ohjeita blogiinkin täällä kaukana asuvien iloksi :D Tuo super-toffee-tryffeli kuulostaa niin houkuttelevalta- täytyy heti ryhtyä kehittelemään omaa versiota..

    VastaaPoista
  2. Venla: Täältä pesi! :) Ja lisää tulossa, kamera tulee olemaan melkein vakiovarustus tästä eteenpäin kahvilalla... Jess täysi kannatus täältä omiin kehittelyihin, luovuus on hauskinta!! :)

    VastaaPoista