keskiviikko 18. elokuuta 2010

IHANA viikonloppu takana... toinen edessä?

Oli ihan paras viikonloppu! Vietin lauantaina niin parasta iltaa parhaassa seurassa. Nimittäin tosi rakkaan ystävän kanssa. Tutustuttiin vasta lukiossa, mutta meillä jotenkin loksahti heti. Tiedätte varmaan tunteen kun toinen ymmärtää jo puolesta lauseesta pointtisi? Ja kun toinen on pohtinut täysin samoja asioita mitkä vaivaavat sinua ennen nukkumaanmenoa? Asioiden sanomisessa ääneen on jotain maagista voimaa, sillä ne tosiaan tuntuvat pienemmiltä ja vähäpätöisemmiltä ongelmilta kun löytää sanat vaikeaankin probleemaan.

Ollaan molemmat aika kovia bilettäjä-ihmisiä samaisen tytön kanssa, rakastetaan tanssimista sekä tykätään hyvästä viinistä ja ruuasta. Mutta antoisampaa kuin mikään näistä on keskusteleminen eli asioiden ja mielipiteiden jakaminen! Tarkoitan semmoista keskustelua missä koko kropassa virtaa aaltoina hyvänolontunteet kun puhuu suoraan sydämestään! Ei tarvitse miettiä ennenkuin sanoo ääneen. Sanoo vain just sillä tavalla miten sen ajattelee sisällään. Sitten vielä kun huomaat että frendi on pohtinut samoja juttuja ja kertoo oman näkökulmansa. Ja pam! Ootte molemmat saaneet uuden näkökulman ongelmiinne, mikä todella auttaa "ongelman" hahmottamisessa.

Vuorovaikutuksen avulla tämän maailman ruoria käännellään. Eri asia onko kaikilla sydän mukana. Ainakin hänellä, hänellä, hänellä ja hänellä on.

Teemana oli siis piknik ja paikkana läheinen ranta kallioineen, luonnonsuojelualueen lähistöllä. Ilma oli ihanan vilpoisen kesäinen ja viihdyttiin musiikin ja toistemme seurassa kalliolla yli 4 tuntia. Toki luomuviini ja skumppa sekä hedelmät + juustot auttoivat asiaa...

Ei ole samalta illalta tämä kuva :) Tais taas tanssi viedä mukanaan kun noin hikistä porukkaa...

Aamulla viinipöhötykset torjuttiin tämmöisellä lautasella:

Eli suolaa Porkkanaraakakräkkereistä (Ruohonjuuresta), C-vitamiina keräkaalista ja pehmeitä rasvoja avokadosta. Nam!

Sunnuntaina matkasin Lahteen toisen ystävän kanssa hänen uudelle asunnolleen. Aika iso muutos tuo uuteen kaupunkiin muutto, sillä ollaan aina oltu melkein naapureita ja nähty monta kertaa viikossa... Muutenkin ala-asteelta samalla luokalla oltu! Mut hieno kämppä ja huippu uus koulu hänellä! Mua ei saa enää koulunpenkille kökkimään ellei ole tosi hyvä syy (= supermielenkiintoinen opiskelunaihe) :) Mutta tämä ystävä pääsi juuri itsensä näköiseen kouluun opiskelemaan mieluista ammattia. Ihanaa nähdä kun toiset toteuttavat unelmiaan.

On the road

Poikettiin menomatkalla ostoksilla Kodin Ykkösessä ja mukaan tarttui siivilä. Nyt on kivempi siivilöidä vihermehut, siemenmaidot ja liotetut pähkinät kun mukaan ei tule muiden spagetinjämiä :P Kaverille löydettiin ihanat tyynyt ja muita "välttämättömiä" kodintarvikkeita. Tulomatkalla popitettiin nrj:n hittejä ja Radio Helsinkiä. Kunnon meno taas!

Leija Turusen videot ovat varmasti monelle tuttuja, mutta kannattaa tutustua hänen isänsä, Risto Turusen, kotisivuihin josta löytää hänen taidettaan. Mielettömän kauniita teoksia! Jotenkin tosi hyvä ja mielenkiintoinen tunnelma näissä kaikissa kuvissa. Tulee itselleenkin himo maalailla... en olekaan koulun loppumisen jälkeen tehnyt mitään muuta kuin valokuvannut. Taideopinnot tais viedä viimeisetkin innot kuvaamataitoon... No ei sentään, mutta lähellä oli :)

Ensiviikonloppuna olisi tiedossa tuplasynttärit ravintolalaivassa. Eli hurjaa meininkiä ja loputonta bailausta taas luvassa, ja sehän sopii! Nyt käperryn kuitenkin peitonalle Yogi teen ja raakasuklaan parissa...

Ihanaa ja raikkaan syksyistä viikonjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti