torstai 5. elokuuta 2010

Tilauksia ja saippuarakkautta

Viimeisetkin tilaukset saapuivat tänään. Paketista löytyi mm.

Cocovilta kaksi isoa pulloa Udo's Oil DHA:ta (tarjouserästä, toinen meni pakkaseen). Kaikki Udo's fanit ohoi, mihin sotkette öljynne vai syöttekö sen sellaisenaan? Itse lotrasin pari lusikallista itusalaattiin. Salaatissa ja salaatinkastikkeissa varmaan toimivin?

Iherbiltä viimeinkin Heaven Mountain Goji marjat (elin edelleen siinä uskossa, että gojit ovat kuivia ja mitättömän makuisia, en enää ;)), Vitamin D-3 drops ja Vitamin Coden raw(!) b-12 vitamiini. Jälkimmäisestä nappasin heti kapselin suuhun, sillä luulen että mulla on jonkinsortin puutostila kehossa, koska kaikenlaista oireilua ollut pitkään... hmm. Parempaan suuntaan kuitenkin menossa. Olen epäillyt jo lisämunuaisen uupumustakin.

Ja suihkuhetkestä teki puhdasta rakkautta tämä maaginen saippua. Ja tsekatkaa ainesosat! Voiko ihanampaa ja toimivampaa olla? En muuten löytänyt tätä tuotetta Cocovin nettikaupan tuotelistasta, mutta kun hakuun laittaa "Afrikan musta saippua" pitäisi päästä myyntisivulle :)

Saippuan käyttötarkoitukset ovat näinkin monipuoliset:

"Ihon puhdistamiseen.
Estämään ja lievittämään aknea.
Rasvaiselle iholle.
Ärsyyntyneelle iholle.
Psoriasis - iholle.
Meikin poistamiseen.
Pehmentämään ihoa.
Kuivalle iholle.
Shampoona.
Hilseilevälle päänahalle.
Kasvoille, vartalolle ja hiusten pesuun. "

- Cocovishop

Tulossa vielä postaus Ecodeal- ja Fitnessfirst tilauksesta!

Huomenna viimeinen työpäivä ennen viikonloppua ja sen jälkeen ystävien näkemistä kaupungilla. Eräällä ystävällä on lähtö lauantaina au pairiksi Tanskaan, joten läksiäiset luvassa! Viimeiset kesäillat ovat viileitä, mutta onneksi villapaita on helppo heittää laukkuun mukaan. Siihen on ihana kääriytyä vaikka Koffissa auringon laskettua... toimii myös pehvanalusena :)

2 kommenttia:

  1. Moi! pidän blogistasi, kiva kun löysin tänne!
    Matkalla kemikaali-puhtauteen; Kokeile tropicain loputtua am-naturin käsin tehtyjä "superluomu"- shampoita.
    Iloa!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!! :) Täytyy kokeilla, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista