lauantai 4. joulukuuta 2010

Arvaa mitä...

Olen vihdoin löytänyt täydellisen eko-deodorantin!!!


Tilasin vähän aikaa sitten Hyvinvoinnin Tavaratalosta Madaran hoitotuotteita ja merkin deodorantti ajaa tehtävänsä arvosanalla 10! Aikaisemmin olen käyttänyt Acorellea ja Dr.Hauschkaa, mutta kummatkaan eivät ole antaneet tarvittavaa suojaa. Ruokavalioni ei ole vielä niin puhdas, saatika sen myötä kehoni että voisin käyttää pelkkää kookosöljyä. Kesäisin pärjäsin osittain kookosöljyllä, johtuukohan runsaasta hikoilusta -> myrkkyjen/kuonan rivakammasta poistumisesta?

Myönnän, että olin jo luopumassa toivosta ja valmis siirtymään toistaiseksi markettidödöihin.

Mutta tämä Madaran deo suojaa jopa spinningissä hikoillessa. Tuoksu on todella mieto eikä levitys ole käden puutumiseen johtavan ravistelun takana, koska deodoranttiaine on liuosmaista, ei voidemaista.

Huomenna on jo toinen adventti. Joulu lähestyy hurjaa vauhtia... onneksi lahjat on jo kutakuinkin plakkarissa :) Ainakin mielen tasolla! Mutta ideointi tuottaakin yleensä ehkä eniten päänvaivaa. Ja mikäs sen helpompaa kuin tilata lahjat onlinenä. Nimim. ostin raakasuklaan valmistuspaketin 2 ystävälleni! On se hyvän levittäminen joskus ihanan helppoa :)

Rakastan myös joulumyyjäisiä. Erityisesti Vanhan Joulumyyjäisistä on tullut minun ja äitini perinne. Käymme sielä joka vuosi yhdessä. Myyjät vaihtuvat harvoin, mutta se tunnelma ja se villan, glögin, puun ja kankaiden tuoksu... Täältä löytää myös joka vuosi joulupaperiin käärittäviä ;)

Ps. tänään söin:

1 pieni hunajameloni
Salaatti: tammenlehtiruukku, 1 iso papaija, 1 iso avokado, 1/2 sitruunan mehu
Kuivahedelmiä ja pähkinöitä: Mulberry, villiaprikoosi, hapankirsikka, happomarja, granaattiomena, villisaksanpähkinä, pistaasi, pekaanipähkinä ja kuivattuja luumuja, Tsekatkaa!
Perunamuusia & Falafeleja + raejuusto ja sweet chili kastike. ISO annos.
3 Falafeliä + 2 appelsiiniä
rusinoita & pähkinöitä

2 kommenttia:

  1. Käytän itse dödönä ihan pelkkää kookosöljyä. Siitä jää kiva tuoksu =)

    VastaaPoista
  2. Suvi: Oi, tuo minullakin tavoitteena... :)

    VastaaPoista