sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Luomukuusia ja raakajuustoja

Jouluaatto sujui täällä hyvin perinteisesti :) Jouluohjelmien katselua pikkuveljen kanssa, joulusauna, joulupöytä ja yhdessäoloa. Heitin hetkeksi taka-alalle ravintomiettimisen ja nautin vain yhdessäolosta ja vanhempien koostamasta joulupöydästä. Väsäsin toki pienen viher-päärynäsalaatin pöydän kylkeen... Ja olihan äiti ostanut minua ajatellen luomu-parapähkinöitäkin!

Tässä kuvia meidän aatosta:

Sininen hetki


Äidin väsäilemä porkkanalaatikko oli ihan mielettömän hyvää!

Juustoja oli taas paljon erilaisia. Huomasinpas muuten että Roquefort-homejuusto on tehty pastöroimattomasta maidosta. Se ja päärynä-salaatinlehti-salaatti maistui älyttömän herkulliselta!

Suklaata kului niin raakana kuin perinteisinä konvehteina. Jälkimmäiset tuntuivat kyllä vatsassa :D

Joululahjat käärittiin tänävuonna pelkkiin kierrätysmateriaaleihin tai uusiokäytettäviin. Itse käärin lahjat sanomalehteen ja vanhoihin ruskeisiin postipaketteihin, jotka koristelin erilaisilla kauniilla papereilla. Superfood-pussit sisältävät monesti hopeapaperia, josta saa leikeltyä ihania koristeluja lahjapakettien kylkeen! Mulla on myös muutenkin tapana hamstrata kaikkia kauniita papereita :D


Joulukuusi haettiin perinteisesti lähimyyjältä, joka leikkaa kuusista latvat joulukuusiksi sähkölinjojen kohdalta. Kotimaisia luomukuusia! :)

Nyt maistuisi tämmöinen salaatti kovasti, jonka tein joulunalusviikolla. Siinä on viinisuolaheinää, romainesalaattia, tuoreita viikunoita, rusinoita, mandariineja ja parapähkinöitä. Mmmm!

Rentouttavaa pyhää! Mulla jatkuu loma vielä tiistaihin saakka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti