torstai 2. joulukuuta 2010

Xoco.fi tilaus

Tilasin maanantaina uudesta raakasuklaakauppa xoco.fi -stä paketin ja sain sen jo tänään kotiin! Muutenkin palvelu oli todella ystävällistä, tuotteet oli pakattu nätisti ja mukana oli esitteitä.

Ja... nyt olen ihan rakastunut noihin xocai-suklaisiin! Erityisesti jouduin noiden "Xocai Nuggets" -suklaiden kohdalla tarkastamaan monta kertaa, että onhan nyt varmasti tämä täydellisesti napsahtava ja epäilyttävän paljon tavallisen, kuumennetun tummasuklaan makuinen (x 1000 parempi) nyt oikeasti raakaa. Ja onhan se: "Xocain tumma suklaa on tehty prosessoimattomasta, kylmäpuristetusta kaakaosta." Siis osittain joulusuklaaongelma on ratkaistu!

Ja tuo conscious-suklaakin on ihan taivaallista. Erityisesti minttu ja tuo Plain maku! Rakenne on todella pehmeä, maitosuklaamainen ja suussasulava. Täytyy tilata näitä joululahjaksi ystäville, nämä nimittäin sulattavat varmasti vannoutuneimmankin fazerfanin sydämen :) Ainoa miinuspuoli näissä on tuo makeutuksen agave, jota en itse enää aijo ostaa raakasuklaata tehdessä. Pieni ryppy rakkaudessa kuitenkin sallittakoon ;D

Jostain syystä xoco.fi nettisivut toimivat kovin hitaasti minulla. Onko muilla samoja ongelmia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti