keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Vuoden 2010 Lempi Kosmetiikkatuotteeni

Tutustuin luonnonkosmetiikkaan tänä vuonna 2010 ja se on vallannut kylpyhuoneeni ja meikkipussini lopullisesti. Ainoat, mikä ei ole ekoa on ripsivärini, sillä kakkuripsareita ei saa ekona ja ne on minusta ehdottomasti parhaita (kunnes toisin todistetaan, vaihdan heti luomumpaan kun löydän vertaisen).

Tässä kuitenkin ehdottomat kosmetiikka suosikkiniNuxe Touche Prodigieuse

Nuxe ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta tämä tuote toimii. Nuxen tuotteista keskimäärin 80% tulee luonnosta eivätkä he käytä eläinkokeita. Tämä peitepuikko sisältää mm. riisipuuteria, kasviglyseriiniä ja appelsiiniuutetta. Sudin ansioista tätä on helppo lisätä kevyesti kohtiin jotka punoittavat ja toimii loistavasti tummien silmänalusten kirkastajana! Trendikin taisi joskus kirjoittaa, että tämä "ihmekynä" tulisi löytyä jokaisen naisen meikkipussista :)


Oliv' Radiance Elixir

Tämä taitaa olla kaikkien aikojen kosmetiikkalöytöni. Oliv'n eliksiiri heleyttää ja kosteuttaa ihon täydellisesti. Se on kuitenkin todella kevyt iholla eikä jätä ihoa paksun öljyiseksi vaan sopivan kosteutetuksi! Kannattaa kuitenkin lisätä tätä illalla, ennen nukkumaanmenoa. Ei välttämättä toimi meikin alla, jos tulee ylipäätänsä meikkailtua :) Itse uskaltaisin jopa väittää tämän tasoittavan ihon väriä, joka johtunee todennäköisesti sen rauhoittavasta ominaisuudesta. Kun iho saa tarvitsevansa ravinteet sen ei tarvitse kirkua punaisen täplikkäänä...? ;)

Tätä markkinoidaan erityisesti anti-aging tuotteena, mutta toimii myös toistaiseksi rypyttömillä kasvoilla ja ennaltaehkäisee varmasti! Tuote sisältää mm. macadamiaöljyä, jojobaöljyä, aloe veraa, oliivipuun lehtiuutetta, vihreää teetä ja edelweissiä. 100% ainesosista on luonnontuotteita ja 61% luomua.

S.A.V.E Nourishing Shampoo, Dry and Damaged Hair

Tämä S.A.V.E'n shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille on ollut testaamistani ekoshampoista paras. Ja on riittoisa kuin mikä! Shampoo on pakattu ekologisesti isompaan puteliin ja lisäksi tämä
vaahtoaa. Luonnollisesti. Lisäksi tuoksu on huumaava ja se tekee hiuksista pehmeät ja sileät, mitä omat kuivat ja paksut hiukseni todella tarvitsevat!

Cocovi Afrikan Mustasaippua

Tämä tuote käy kaikkeen. Vartalonpesuun, kasvojen pesuun ja jopa hiusten pesuun! Tekee hiuksista ihanan pehmeät ja puhtaat. Tuote sisältää ainoastaan luonnon raaka-aineita (katsokaa uskomaton ainesosaluettelo!) Tämä saippua monikäyttöisyytensä takia on kätevä ottaa salille tai matkalle mukaan, ei tarvitse raahata montaa eri putelia! Ihan paras tuote.


Rakastan myös erityisesti erilaisia tuoksuja. Minulla onkin jäljellä vaikka mitä hajuvesipulloja, mutta nykyään niiden synteettinen tuoksu särähtää jotenkin nenään joten ovat jääneet käyttämättä. Olen käyttänyt lähinnä tuoksuvia vartalovoiteita, mutta metsästän parhaillaan täydellistä (ja luonnollista) hajuvettä. Löysin todella potentiaalisen ehdokkaan Sokokselta, merkkiä en muista mutta hintaa oli reilut 50e! Vielä en ole raaskinut sitä käydä hakemassa. Tähän asti olen käyttänyt Korresin Jasmiini-vartalotuoksua.

Onko teillä lemppari kauneustuotteita "joita ilman ei voi elää"? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti