maanantai 24. lokakuuta 2011

Best sairastamispäivä Ever

Itsensä voi parantaa pitämällä samalla hauskaakin.

Tai itsensä parantaa aidosti ja pysyvästi vain, jos pitää hauskaa ;)

Kylmetin itseni eilen ulkona aika pahasti ja tänään tunsin sen orastavana flunssana, jota ei ole pitkään aikaan ollut. Ennen maailman ravinnerikkaimpia ruokia olin flunssassa melkein koko ajan, kesät talvet :D Nyt kuitenkin taas vanha tuttu olotila: kurkku käheenä, voimat finaalissa ja pää tukossa. Sen sijaan että ajattelisin, että "voi ei pitikin tulla flunssa kun on Wolfen seminaari" päätin vaihtaa ajattelutapaa: Ohjes, flunssa! Nyt saan testata kykyjäni parantaa tämän mahdollisimman nopeasti!

Ajatella, että se onko päiväsi "hyvä" vai "huono" on niin yksinkertaisesti kiinni ajattelutavastasi.

Toipilaspäivän reseptinä: kevyttä ulkoilua, kunnon päiväunet, Ormus Supergreenssiä Adya Clarity veteen, cayennea kaikkialle, kokonaisena järsitty chili, överiyrttisuklaata kotimaisilla marjoilla ja ruokana helposti sulava, yksinkertainen salaatti:

1 avokado, 1 pieni papaija, ruukku rucolaa, sinimailasen ituja, hapanporkkanoita, hapankaalia, sitruunamehua ja mustapippuria

Paljon hauskempaa, kuin blogata kehon viestit särkylääkkeellä :) Eli lähteä oikeesti työskentelemään sen pöpön kanssa, ja tietenkin pikku hiljaa rakentamalla kehostaan niin epäotollinen elinpaikka minkäänlaisille pöpöille kun immuunipuolustuskin on terästä!

Kohta Helsingin ytimeen ja katsomaan itse Mr. Wolfea, ensimmäistä kertaa! EXCITED!

David Wolfe, The Holy Flow Tour, Activate your Genius, TONIGHT @ Helsinki.

3 kommenttia:

  1. Moi!
    Mainitsit Kemikaalicocktail-blogin kommenttiosiossa itse tekemästäsi aurinkosuojasta, johon laitat kaakao- ja sheavoita, kookosöljyä ja spirulinaa. Haluaisitko jakaa tarkemmin tuon reseptin salat? Olen lähdössä joulukuussa Aasian suunnalle seitsemäksi viikoksi, enkä millään haluaisi kyllästyttää itseäni aurinkorasvoilla, mutta palaminen mietityttää, vaikka auringossa ei tarkoitus olekaan ylenmäärin oleilla. D-vitamiinitankkaus on jo käynnissä ja astaksantiinia iHerbistä tulossa, mutta toki muutkin hyvät vinkit otan enemmän kuin mielelläni vastaan. :)

    Iso kiitos jo etukäteen! (Ja pahoittelut jos blogissasi oli jo jossain kirjoitus aiheesta, en sitä itse onnistunut löytämään.)

    VastaaPoista
  2. Sannu: Moikka! kiitos kivasta kysymyksestä :)

    Resepti kuuluu kutakuinkin näin: Sulata kaakaovoi, sheavoi ja kookosöljy (suhteet n. 1:1:1) vesihauteessa sekaisin. Mukaan spirulinaa muutama teelusikallinen, riippuu tietenkin halutusta kokonaismäärästä, mutta jo pieni määrä vihreää pigmenttiä voiteeseesi riittää. Tietenkin mikäs sen hauskempaa kuin herättää kummastusta vasta-auringonpalvojien keskuudessa Hulk-olemuksella ;)

    D-vitamiinin ja astaksantiini-lisän yhteyteen värejä eli antioksidantteja myös ruokalautaselle suojaamaan ihoa & silmiä :) Eli reippaasti erityisesti kotimaisia ja eksoottisia marjoja kuten mustikkaa, gojia, puolukkaa, aroniaa ja acaita. Pakuriteetä, mehiläisen siitepölyä, lykopeenia esim. tomaateista sekä lisäksi tietenkin paljon vihreää (vehnänoras, tummat lehtivihannekset, merilevät...) ja kaikkia mahdollisia värejä vaan :)

    Sisäisesti käytettynä laadukkaat rasvalähteet kuten kaakaovoi, kookosöljy, Udo's DHA, hamppuöljy.

    Kaikenlaiset levät ovat myös hyviä sisäisiä aurinkosuojia. Nauti erityisesti voimakasta spirulinaa ja chlorellaa. AFA ja fytoplankton myös ehdottomasti harkitsemisen arvoisia juttuja vaikkakin hinnakkaita :)

    Ps. Aurinkolasit kannattaa jättää pois ainakin suoran säteilyn alla, sillä olen kuullut niiden "huijaavan" aivoja olla tuottamatta iholle suoja-aineita auringonsäteiden alla ja sen takia iho palaa helpommin. Eli sisäiset aurinkolasit ja aurinkorasvat käyttöön ruokavalion ja ravintolisien kautta :)

    Toivottavasti sait vinkkejä ja upeaa Aasian matkaa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Oi, kiitos kivasta ja perusteellisesta vastauksesta! :) Paljon onneksi löytyy jo kotikaapistakin, mutta taitaapa lähteä myös tilaus iHerbin suunnalle.

    Näillä konsteilla reissusta tulee varmasti parempi kuin hyvä! :) Mainio vinkki noista aurinkolaseista! En sellaisia omista, mutta nytpä ei enää tarvitse miettiä niiden hankkimistakaan. ;)

    VastaaPoista