torstai 8. joulukuuta 2011

Immune ShieldRunsas mineraalien saanti on tärkeää elimistön toimintakyvyn kannalta. Kudosten ja luiden terveys, vahva immuniteetti, kaunis iho, hyvinvoivat hiukset, vahvat kynnet, painon normalisoituminen, ruokahalun hallinta, stressin sietokyvyn kasvu ja ikääntymisen hidastumien ovat kaikki reippaan mineralitankkauksen tuloksia. Kehnojen kalsiumpillereiden nappailulla tai vichyveden kulauttelulla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä terveyden kanssa.

Saamme luontaisesti mineraaleja vedestä ja maaperästä. On kuitenkin jo tiedossa, että mm. tehomaatalouden takia maaperämme on radikaalisti köyhtynyt mineraaleista. Hanaveden kalsium on puolestaan niin heikkolaatuista, että se kertyy elimistöömme ja kalkkeuttaa verisuoniamme. Vähentämällä huonoa kalsiumia ja tankkaamalla mineraaleja lisäät terveitä elinvuosia.

Hyviä mineraalien lähteitä

- Puhdistamaton merisuola tai vuorisuola. Celtic Sea Salt, Sunfire Salt, mustasuola
- Lähdevesi
- Merilevät
- Luonnonmukaisesti tai biodynaamisesti viljellyt / villit kasvikunnan tuotteet. Kasvikset, marjat, superyrtit, hedelmät, juuret, sienet, käävät, fytoplanktoni...

Mineraalitankkauksen ravintolisistä kuninkaita ovat erityisesti laadukkaat savituotteet (esim. Argitalin aktivoitu vihreä savi) sekä Sunwarriorin Liquid Light ja Immune Shield.

Liquid Lightista löytyy kirjoitus täältä. Immune Shield on Liquid Lightin tapaan mineraalikompleksi ja fulvohappojen nauttimisen hyödyistä löydät lisää tietoa Liquid Light artikkelista. Immune Shield tuote on kuitenkin terästetty hopea-ioneilla, miksi hopea?

"Hopea on unohdettu kultakaivos"

Hopea tukee kokonaisvaltaisesti kehon toimintaa ja vahvistaa immuniteettia. Immune Shield tuotteessa hopea-ionit ovat muodossa, jossa ne ovat helposti elimistön hyödynnettävissä.

Immune Shield on loistava lisä super-yrtti-teehen, smoothieen tai aamudrinksuusi, sillä se on tehokas tuote kuljettamaan ravinteita suoraan solusi sisälle fulvohappojen ansiosta. Eli maksimoit juomasi vaikutuksen lisäämällä sinne pienen määrän Immune Shieldiä.

Oma lemppari juoma aamuisin koostuu ohranoraasta, Ormus Supergreensistä, camucamusta, MSM:stä ja Immune Shieldistä.

Immune Shieldiä saat ainakin FitnessFirstiltä kohtuuhintaisena ja nopeasti kotiin kannettuna :)

Katsasta vielä Sunwarriorin huikeat tarinat Immune Shieldistä. Video 1 ja Video 2.

2 kommenttia:

  1. Hei! Mainitsit ton Argitalin saven ja tuli siitä mieleen, että onko sulla kokemusta tai muuten tietoja Fitnessin Bentoniittisaven (http://www.fitnessfirst.fi/bentoniittisavi-500g.html) laadusta? Tekemässä tilausta sinne ja tulisi siinä kätevästi mukana.

    VastaaPoista
  2. anttiantti: Valitettavasti ei oo kokemusta tuosta bentoniittisavesta. Tiedän kys. saven olevan yleisesti muita esim. tuota vihreää savea emäksisempää, joten varmaankin saviostoksilla parasta valita juuri tuo bentoniittiyksilö :) Ja FintessFirstin tuotteet ovat aina yllättäneet positiivisesti laadullaan, eli ainakaan ostopaikassa ei yleisesti mitään vikaa pitäisi olla :)

    VastaaPoista