keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Toffeesteviaa ja pitkää elämää

Hain iherb-pakettini ja bulkkicayennen, sitruunaöljyn, hammaslangan, cha de bugren (käyttökokemusten jälkeen tulossa postaus) ja mucunan lisäksi nappasin paketista toffeen makuisen stevian...


Mustikkapiirakka -pirtelö

200g kotimaisia mustikoita
5 pisaraa Toffee steviaa
1tl Puhdistamon lesitiiniä

Toffeestevian ja mustikoiden yhdistelmä tuo ihan mieleen mustikkapiirakan! Villimustikat + lesitiini kombo on mulle yksi parhaista yhdistelmistä joka tuo välittömän hyvän olon. Tasapainottaa ja hymyilyttää heti :)

Sweet Leaf English Toffee stevia toimii kalorittomana makeuttajana ja toffeen maun lisääjänä myös pakuriteessä, suklaassa hunajan kanssa, raakaleivonnaisissa, lucumatoffeessa... Suosittelen!

Loppukevennykseksi vinkit pitkään elämään by Dr. Dave Woynarowski (Longevity now conference)

1. Runsaasti omega 3 -rasvahappoja
Rasvojen riittävä saanti on solujen toiminnan perusta

Vähennä tulehduksia lisääviä ihmisten sorkkimia transrasvoja ja omega-6 rasvahappoja

2. Luo vahva antioksidantti-suoja itsellesi

3. Turvaa telomeerien pituus
Telomeerit ovat osa kromosomia, sen pääteosa. Se on biologinen kello, joka näyttää paljonko sinulla on elinaikaa jäljellä. Lyhyellä telomeerillä yhteys syöpien ja monien sairauksien syntyyn.

Telomeerien pituutta suojelee terveelliset elämäntavat (uni, liikunta, ravinto, tarvittaessa laadukkaat ravintolisät...)

"Ikääntyminen on tulehdusprosessi solun sisällä ja ulkopuolella" - Dr. Dave Woynarowski

4 kommenttia:

 1. Miten paljon tuossa tuntuu toffeen maku?Käytän itse paljon steviaa,mutta täällä saa vaan ihan tavallisen makuista steviaa,ilman lisäyksiä.

  VastaaPoista
 2. Yaelian: Todella vahvasti! Lähes samalla viivalla kulkee toffeen maun voimakkuus makeuden voimakkuuden kanssa. Minäkään en muualta ole tätä Sweet Leaf merkkiä löytänyt kuin iHerbistä :)

  VastaaPoista
 3. Entä stevian oma sivumaku? En oikein uskalla tilata näitä vaikka niitä olen iherbissä ihaillut koska pelkään että menevät mappi ö:hön jos se stevian typillinen maku on liian voimakas?

  VastaaPoista
 4. Taika: Ei maistu stevia mielestäni ollenkaan tässä tuotteessa :) Supermakealta toffeelta maistuu. Stevioissa on paljon eroja ja juuri nuo maustetut sopivat sellaisille suille jotka eivät stevian ominaismausta pidä. Olen testannut myös NuNaturalsin vaniljasteviaa joka on vähintään yhtä hyvää kuin tämä. Sweet Leafin tuotteita tilaan kyllä pikapuoliin lisää, olen totaalisen koukuttunut! :)

  VastaaPoista