keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Eat Alive, Be Alive

You are what you eat... näin se menee :)

Syö ruokaa, jossa on elämää! Ruokaa, jossa on paljon luonnollista vettä ja ravinteita.

Alkuperäinen ruoka toimii kehossamme parhaiten. Itseasiassa omenakin oli alunperin marja, josta nyky-omppu on jalostettu.

Jos tunnet olosi stressaantuneeksi, alakuloiseksi ja burn-out kolkuttelee ovella, kannattaa kokeilla lisätä ruokavalioon elävää ravintoa. Vihreitä lehtiä, kasviksia, hedelmiä, marjoja, kookosvettä, siemeniä & pähkinöitä (liotettu), merileviä ja superfoodeja.

Taas 3 päivän 100% raakailun jälkeen voin sanoa, että olotila on kaikinpuolin todella hyvä. Olen virkeä ja energinen, ajatukset kulkee selkeämmin sekä olo on rauhallisempi.

Vai voikohan sitä kovin huonosti voida tämmöisen lounaan jälkeen? :)


Papaijaa uppoaa edelleen monta kertaa viikossa. Papaija-entsyymiä käytetään Japanissa anti-aging tuotteena. Tämä entsyymi tukee myös ruuansulatusta, ehkäisee tulehduksia, on antiseptinen, puhdistaa kuollutta kudosta/solukkoa, voi polttaa rasvasoluja, boostaa immuunisysteemiä ja on hyvä apu kurkkukipuun, on mintun ja klorofyllin lisäksi todettu torjuvan pahanhajuista hengitystä (papaija-entsyymiä käytetään hammastahnoissa) sekä papaija entsyymi voi poistaa myrkkyjä kehosta (liottamalla kovettunutta limaa engl. mucous)


Olen muuten töissä alkanut herättämään mielenkiintoa "kummallisilla ruokatottumuksillani". Olen todella iltapainotteinen syöjä (hyvässä ja joskus huonossakin heh :)) enkä syö töissä paljoakaan. Aamulla menee kuppi yogi-teetä ja myöhemmin "lounas-aikaan" vihermehua, jonka kuljetan SIGG-pullossa. Suosittelen ehdottamasti hankkimaan kys. putelin! Tietää juovansa juuri sitä, mitä pulloon laittaa. Eikä muovia :)

5 kommenttia:

 1. Haha, kuulostaa niin tutulta. Töissä eräiden keski-ikäisten naisihmisten päivän kohokohta alkaa nykyään olla mun eväiden kummastelu. Ja ne ei nyt kuitenkaan niin kovin kummallisia ole olleet, mutta jo salaatti, avokado ja siemensetit tuntuu menevän täysin yli käsityksen :D

  Piti muuteen kyselemäni, kun aiemmin (aikas kauankin sitten?) vinkkailit, että olisit Woooffailemaan lähdössä? Minnepäin meinaat suunnata? Ihan mielenkiinnosta, kun itselläni tässä TJ2 työpäivien suhteen ja viikonpäästä lento kauaskauas ja myös nuo hommat mielessäin!

  Ai niin, ja suuri sydän biisille ja bändille :)(joka livenä kyllä ei ihan odotuksia täyttänyt)

  VastaaPoista
 2. Mistä noita Sigg-pulloja oikein saa, en ole missään kaupassa vielä törmännyt? Vai onko ne vielä niin eksoottisia että ihan nettikaupasta pitää tilata?

  VastaaPoista
 3. Milja: Joo todellakin! :D On kyllä helppoa raakailla, ei tarvitse jonottaa taukotilan mikrolle :)

  Wooffailu, nimenomaan Hawaiilla vetää puoleensa jostain syystä! Siellä wooffing on kuulemma todella suosittua, eli pitäisi olla ajoissa varaamassa paikka. Tällä hetkellä ei ole vielä varaa niin pitkälle lähteä, joten joudun siirtämään lähtöä pidemmälle. Oi oi ihanaa lento kauas kuulostaa niin houkuttelevalta... Minnepäin lennät?

  Laguna: Itse tilasin omani täältä: http://www.outnet.eu/scandinavian-outdoor-eu/sigg.php?gclid=CI7tkK269aQCFRc73godvXY0iw Mutta nykyään saa ainakin Helsingin Kampin Ruohonjuuresta ostettua. Ja kuulemma myös joistain urheiluliikkeistä!

  VastaaPoista
 4. Uuteen-Seelantiin suuntaan :)

  Ja pulloja löytyy myös Turun Ruohiksesta, joten ehkä ovat niissä yleensäkin ihan vakiokamaa?

  VastaaPoista
 5. Ooi oi! Huikeaa reissua :)!

  Näin taitaa olla! Nyt tuli Helsingin Kampin Ruohonjuureen myös SIGG eväsrasioita :)

  VastaaPoista