sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Rento sunnuntai

On ollut todella mukava päivä, harmaasta säästä huolimatta :) Mun mieli taitaa hohkata tällä hetkellä ainakin fuksian punaisena ja lehtivihreänä, koska ostin näiden värisiä paitoja vaikka kuinka monta Valtterin Kirpputorilta!

Valtteri on ollut osa viikonloppuja jo ylä-asteelta lähtien. Niinä päivinä kun ei ollut krapul.. siis väsyttänyt turhan paljon, oli ihana herätä aikaisin ja hurauttaa metrolla Sörkkään. Tästä matka jatkui monesti kävellen Vallilan Makasiineille. Jos oli kaveri mukana niin ratikallakin toisinaan!

Valtterissa on aina tungos. Mutta se kuuluu siihen. En enää edes oleta, että selviytyisin reissusta ilman pölyn takia kirveleviä silmiä taikka mustelmia. Senverran hurjaksi meno on siellä mennyt :D Mutta molemmat kuuluu kirpputoreille.

Tänään saldo oli tosiaan läjä ihanan pirteän värisiä paitoja. Puhuimme yhden myyjän kanssa siitä, että ihmisillä tulee tosiaan vaiheita, jolloin saattaa ostaa hirveästi yhden värisiä juttuja! Tällä hetkellä mulla on sitten todellakin fuksia-kausi. Pipot, urheilutopit, paidat, kaulahuivit, kynsilakka... toivottavasti en rupea muistuttamaan maatuskaa jossain vaiheessa.

Kuvasta puuttuu kirkkaanvihreä huppari (työvaatteeksi) sekä pikkujoulumekko -löytö, joka on kuosia, jota harvoin mun päältä löytää! Eli sellainen mustapitsi-siluettinen tummansinivioletilla pohjalla. Hurjan kuuloista, mutta näyttää oikeastaan aika kivalta ja mallikin on suosikki!

Kuvassa on myös Argilla Verde "Aktivoitu vihreä savi" -jauhe jonka ostin Ruohonjuuresta kokeilumielessä. Tuotteen kerrotaan mm. edistävän elimistön puhdistumista ja olevan jopa apu väsymykseen, lievään masennukseen, sydäntautien ennaltaehkäisyyn ja seitsemän sisäelimen aineenvaihdunnan tasapainottamiseen.

Ostin myös eilen Stockmannin Luonnonkosmetiikka -hyllyn uutusmerkin ICARE:n käsivoiteen. Ihanan pehmittävää ja kosteuttavaa! Tuotteen ainesosat ovat 100% luonnosta ja 100% kasvisperäisistä aineksista on luomusti viljeltyjä. Tuote on matkakäyttöön sopiva kokonsa ja tuubi-mallinsa puolesta. Loistava apu töissä, kun joutuu käyttämään desinfioivia litkuja jatkuvasti.

Tarkoituksena oli kirppisreissun jälkeen poiketa vielä Hakaniemen hallilla Luomupuodissa Demeter-vihannes ostoksilla ja Ph-baarissa. Mutta en muistanut, että halli on sunnuntaisin suljettu! Toisaalta kiva, että halli kunniottaa tässäkin asioissa perinteitä, onhan sunnuntai epävirallinen lepopäivä. Mutta toisaalta taas sunnuntai on toinen niistä päivistä jolloin olisi aikaa ostella ja "kokkailla" kaikkea ihanaa! Toivotaan, että tulevaisuudessa halli saisi myös sunnuntai-aukioloajat.

Mutta onneksi nykyään voi poiketa myös Kampin Ruohonjuuressa Ph-pirtelöillä! Tästä baarista taitaa tulla vakio palautumis-pirtelön ostopaikka kun aloitan pian Hotjoogan tämän Ruohiksen lähellä... :)

Rentouttavia syysiltoja kaikille. Poltelkaa paljon kynttilöitä! Mieluiten tietysti ekoja sellaisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti