perjantai 15. lokakuuta 2010

Simpukkasuklaata

Tässä kaikille Aasian sinisistä meristä haaveileville merihenkinen minttusuklaaohje:



Minttuinen simpukkasuklaa

1dl raastettua kaakaomassaa
0,5dl kookosöljyä
1dl kaakaovoita (Thrive-merkki paras!)
4rkl xylitolia (sulata kunnolla rasvojen kanssa! tai kotimaista luomuhunajaa 4rkl
1tl vaniljaa
1tl cayannea
ripaus hyvää suolaa
1rkl maca
1tl spirulina

Ihanat simpukka(jääpala)muotit löytyi Stockmannilta! Joulun alla näiden avulla saattaa saada taiottua terveellisempiä vaihtoehtoja Guylian-simpukkasuklaille ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset suklaat! Sulla on aina niin upeat suku-ohjeet.

    VastaaPoista
  2. Okriina: Voi kiitos! :) Useimmiten laitan suklaamassan sekaan vaan kaikkia mahdollisia jauheita mitä löytyy, mutta joskus on kiva pohtia oikeasti mitkä maut sopisivat yhteen tai jotain synergia-juttuja :)

    VastaaPoista