perjantai 21. tammikuuta 2011

Toimintaa NYT!


Wau!! Hyvä video!

Sopii niin tähän päivään.

On hankala ottaa vauvan askeleita kohti tavoitetta

Ota mielummin kunnon harppaus: "TAKE ACTION!" Mitä sinä haluaisit muuttaa elämässäsi? Mikä estää tällä hetkellä sinua pääsemästä tasapainoon ja parhaaseen fiilikseen? Mitä haluaisit tehdä, jotta olisit enemmän yhteydessä korkeampaan minääsi?

Se voi olla vaikka meditointi, raakaravinnon lisäys, liikkuminen...

Mulla ahdistusta aiheutti tänään hoitamattomat virastoasiat. Mutta päätin rysäyttää kaikki samalle päivälle. Heräsin aamulla aikaisin, haukkasin happea lenkillä ja ryhdyin soittelemaan muutaman puhelun. Kun olo oli niiden jälkeen jo ahkera (:D) niin samassa steitissä oli helppo jatkaa ja tein parit reissut. Nyt olo on mieletön kun asiat on kunnossa!! Eli sen sijaan, että olisin ripotellut hoidettavia asioita ympäri viikkoa, hoidin kaikki samalla kertaa. Helposti tulee siirrettyä asioiden hoitamista jos päivälle on vain yksi juttu, se ei inspiroi tarpeeksi nostamaan ahteria penkistä. Eli tarpeeksi suuret tavoitteet ja maaliin pääsyn ennakkofiilistely=menestys! Ja säästäähän tossa metrolipuissakin! ;)

Eli jos sinulla on joku este superterveydelle ja -fiilikselle, tee asialle oikeasti jotain! Jos sen koittaa vaan unohtaa, asia ponnahtelee aina vähän väliä esiin, mikä saattaa aiheuttaa stressiä. Aivot ovat rekisteröineet tämän asian sinulle tärkeäksi ja siksi muistuttaa siitä vähän väliä.

Ei tekosyitä enää vaan puhdasta toimintaa! Ja menestys on taattu :)

Alexandra Jay-Johnson antaa myös hyvän vinkin: Jos tunnet olosi masentuneeksi/väsyneeksi niin mieti onko sinulla jotain asia/asioita hoitamatta. Kirjoita ylös lista mahdollisista tekemättömistä asoista, milloin asia pitää olla hoidettu ja tehty sekä mikä on ensimmäinen toiminta askel asian suorittamisen kannalta. Tämä auttaa sinua pääsemään flowhun (jota minäkin taisin tänään aamulla kokea niiden puheluiden jälkeen kun oli virtaa hoitaa lisää asioita).

Brian Johnson jatkaa hyvin muistuttamalla, että meidän tulee olla myös tarkkoja mitä sopimuksia teemme ja olemmeko valmiita toteuttamaan ne. Jos olet tehnyt sopimuksen, jota et kuitenkaan myöhemmin olekaan niin kiinnostunut toteuttamaan, SOITA! Kerro, että teit sopimuksen erilaisessa mielentilassa ja sopikaa voisiko ajankohtaa muuttaa tms. Kommunikaatio on tärkeää asioiden hoitumisen kannalta ja stressin ehkäisemisessä! Ja vastapuolikin saa sovitusta sessioistanne enemmän, kun sinä olet hyvissä fiiliksissä.

Jatkuu myös hyvillä vinkeillä heille, joiden sähköpostin saapuneet-kansio on aina täynnä.

Kuva ystävästä viime Lapin reissulta. Edessä ylitys, mutta fiilis mahtava: "Minkälaiset mahtaa olla näkymät tuolta ylhäältä?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti