torstai 30. kesäkuuta 2011

Mustikkapehmis

Pohdin kaupassa, että mitä jätskiä olisi helppo ja nopea tehdä. Päädyin poimimaan pakkasesta kotimaisia mustikoita mukaan. Kotona toteutin seuraavan ohjeen :


Mustikkapehmis

100g mustikoita
2rkl tocotrienolsia
2tl lesitiiniä
1rkl hunajaa
1 banaani
2tl kookosöljyä
1tl vaniljaa
1/2 avokado
Vettä, jotta sekoittuu (jos matalatehoisempi blenderi käytössä)


ja OLI niin hyväääää! Lyö kyllä minkä tahansa maitojäätelön 6-0 !

Koristeluinto liihottelee tällä hetkellä ties missä... tai no tiedän missä, Kirjaston kahvilan keittiössä :D

2 kommenttia:

  1. Nami nami! yritän nyt täällä Suomessa ollessa syödä mahdollisimman paljon mustikoita ja pian kai pääsee niitä metsästäkin poimimaan...

    VastaaPoista
  2. Yaelian: Jep! Täällä myös yks joka odottaa sangot valmiina metsäryntäystä... ;D

    VastaaPoista