torstai 9. joulukuuta 2010

Ideakouristuksia


Oi miksimiksi luovuuspuuska iskee keskellä yötä...

Tiedättekö tunteen? Mieli tuottaa ideoita jatkuvalla syötöllä eikä malta nukahtaa. Eikä mitään huonoja ideoita vaan ratkaisuja pulmiin mitkä ovat sinua vaivanneet jo pidempää. Silmät seisoo päässä ja hymyilyttää, kaikki "ongelmat" tuntuu taas niin vähäpätöisiltä, ihmismielen hömppäkeksinnöiltä!

Olen ideoinut läheisilleni joululahjoja, koonnut kuvakirjoja, suunnitellut Keidasta... Haluan taas maalata! En vaan viitsi ruveta kolistelemaan pensseleitä ja maaleja kaapinkätköistä. Veikkaan, että muu väki käyttää yön mielummin nukkumiseen.

Johtuukohan tämä puuska niistä 3 Conscious-patukasta jotka vedin illalla? :D Ps. älkää ostako joulusuklaita vasta kuin ihan ennen h-hetkeä!

Ja jos siellä vielä joku pähkäilee joululahjojen kanssa, kannattaa käydä ifolor-sivuilla. Itse aina pähkäilen, että mitä teen kaikkien ihanien valokuvien kanssa kun tuntuu etteivät ne pääse oikeuksiinsa pelkästään tietokoneen näytöllä. No ratkaisu löyty kuvakirjoista! Tuolla saa tosi tyylikkäänkin näköisiä opuksia väsäiltyä, ei oo pakko tunkea niitä clip art-järkytyksiä omaansa onneksi :D

Hyvää yötä... ehkä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti