Sepä se todella! Sairaslomapäivä kului kutakuinkin kulhojen, leikkuulaudan, raastimen ja kauhojen ääressä. Eipä ole valittamista, tiedäthän suklaanvalmistuksen terapeuttisuuden... Massan sekoittelu, maistelu, muotteihin kaataminen + hyvä musiikki. Itse tykkään kuunnella rockmusaa kun kokkaan: auttaa keskittymään ja energinen fiilis jopa maistuu lopputuloksessa! Tai sitten se aiheuttaa yo. kuvassa olevaa karuutta konvehtien ulkomuotoon (vaihtoehtoisesti massasta tuli vaan liian paksua ;))
Perinteinen Pähkinäsuklaa
Kaakaovoita
Kookosöljyä
Kaakaomassaa
Hunajaa
Carobia
Kaakaojauhetta
Mesquite
Suola
Vanilja
Rouhittuja pähkinöitä (laitoin vielä sydämeksi puolikkaan parapähkinän)
(kanelia)
Karpalo-Gojisuklaa
Kaakaovoita
Kookosöljyä
Hunajaa
Kaakaomassaa
Kaakaojauhetta
Mesquite
Suola
Vanilja
Karpalojauhetta
Gojimarjoja (blendattuna)
1-2 tippaa appelsiiniöljyä
(Chiliä)
Laitoin myös pähkinäsuklaata sydänmuotteisiin ja ne onnistuivat todella hyvin. Ulkomuoto on kauniin sileä! Väsäilin lisäksi minttusuklaata (superien määrä hieman pienempi), minttu-parapähkinäsuklaata sekä kuorrutin kuivattuja luumuja ja -viikunoita suklaassa.
Suklaakuorrute
Kaakaovoi
Kaakaojauhe (massa maistuisi paremmalta tässä, mutta ei ollut enää voimia raastaa! :D)
Hunajaa
Joulumausteita (kaneli, neilikka, kardemumma...)
Suola, vanilja, cayanne
Huomenna koitan päästä töihin, vaikka kylmä-kuuma-oireilua on nyt taas. Onneksi silloin on vanhuksien joulujuhla, ehkä lämmin fiilis parantaa :) Mutta! Olo on kuitenkin paljon parempi kuin eilen. Kuumetta ei ollut aamulla ollenkaan ja kävin jopa mukana kuusenhakureissulla. Kiitokset uskallan luovuttaa pakurille ja kaneli+hunajalle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti