tiistai 15. kesäkuuta 2010

Iloista päivää!


Tänään on ollut mahtava päivä. Fiilikset on ollu niin positiiviset koko päivän! On tullut hirveästi hetkiä, jolloin kaikki tuntuu varmalta, mutta samalla niin innostavan epävarmalta. Uusia ideoita pulppuaa jostakin jatkuvasti. Kaiken lisäksi olen ollut epätavallisen virkeä, vaikka luonteeltani olen jo aika helposti innostuva niin tämä päivä on ollut ihan omaa luokkaansa (Bee Pollen?).

Ollaan hyvän ystävän kanssa suunniteltu reppureissua Australiaan, syöty älyhyvää ja Ruohonjuuressa uutta (?) suklaata: The Darker Side of Delicious -minttusuklaata. Ensimmäistä oikeasti täydellistä valmisraakasuklaata! En löydä mitään poikkeavuutta kaupan minttusuklaisiin, paitsi että tämä on parempaa. Minttuöljy kotisuklaakemistiamatöörin kaappiin seuraavaksi hankinnassa...

Toisen tärkeän ystävän kanssa sovittiin Lapin vaellusreissu elokuulle. Olen niin innoissani! Sain päähänpiston automatkalla mökille: pakko päästä Lappiin vaeltamaan! Olen kerran lapsena ollut Kebnekaise -tunturin läheisyydessä vaeltamassa, mutta siitä on jo niin kauan aikaa, että "veri vetää takaisin" :) Reitti, jonka olemme valinneet on aloittelijoille sopiva, hyvin merkattu ja levähdyspakkoja löytyy. Pallastunturi, nähdään pian!

Tämä päivä on kulunut ostoksia tehdessä (taas... Ruohonjuuri 5min metromatkan päässä ei ole aina ihan hyvä juttu!). Löysin ihanan sormuksen, joka on tosin rihkamakaupasta, mutta se oli juuri sellainen mitä olen pitkään etsinyt: Hopeinen, vähän kuluneen näköinen ja turkoosi kivi keskellä.

Nuuskin myös (taas) Body Shopin kookostuotteita ja meinasin jo ostaa kookoskuorintavoiteen, mutta onnistuin välttämään sortumisen muistuttelemalla tuotteen synteettisyyde
stä ja siitä että koko helahoito on nykyään Lorealin omistuksessa. Eipä paljoa houkuttele enää osta
a :( Sääli, koska ostin meikkini usein sieltä eläinkokeettomuuden takia, mutta nykyisen omistajajätin kosmetiikka on kaikkea muuta kuin "no animal testing".

Noh surkuttelut sikseen, kookosöljyn ja MeineBasen alkaalisen suolan sekoitusta iholle, huuhtelu ja menoks! (ja samalla maistelemaan vähän pakkasessa jähmettyvää acai-goji-cayannesuklaata!)
Idearikasta iltaa jokaiselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti