maanantai 28. kesäkuuta 2010

Poriin isompi luomumesta!


Kaksi upeaa päivää takana.

Eilen vietin päivän perheeni kanssa tuttavien mökillä. Mökki sijaitsee joen suistossa ja paikka oli sanoinkuvaamattoman kaunis! Paikanpäälle puksutettiin pienellä veneellä jossa oli melkein äänetön sähkömoottori ja ohjaajana toimi ystäväperheen poika, pituutta minua ehkä lantioon asti :) Ja käsitteli venettä kuin 50v merimies! Hehe, mutta siis ihan mahtava kuski! Käytiin vielä myöhemmin päivällä veneilemässä merellä ja kapeissa kaislikoiden reunustamissa jokivarsissa. Nappasin paikanpäältä kännykkäkameralla kuvia, mutta unohdin usb piuhan kotiin, joten lisään ne varmaan myöhemmin.

Tänään söin kesän ensimmäiset mansikat Porin torril, ja oliko ees hyvää! Kävin myös Porin ainoassa ekokaupassa (Kauppahallin luomukaupan lisäksi), Ekona In:ssä. Todella suloinen pieni kauppa Länsi-Puistossa, josta löytyy samoja tuotteita kuin Ruohonjuurestakin, pienemmässä mittakaavassa toki. Hintatasosta vaan sen verran, että Ombarit olivat 3,40 kpl ja Ruohonjuuressa taitaa olla 3,10 vai onko peräti saman verran? Myyjänä toimi omistajan tytär, ja kyselinkin jo mahdollista työpaikkaa sieltä. Muutan Poriin todennäköisesti puolen vuoden päästä. Asuntokin jo tiedossa :)

Tällä hetkellä tuntuu vaan siltä, että on päästävä pois Helsingin häslingistä ja jatkuvasta menosta. Pori on tosi rento paikka ja mieli lepää aina kun tänne tulee. Suunnitelmana kerätä rahaa mielekkäässä työpaikassa Thaimaan reissua varten, josta voisin tehdä postauksen tässä piakkoin! Foodit.fi:ssä kirjoteltiin jo suunnitelmista perustaa Poriin isompikin raakaravinto/luomukauppa ja kenties Ekona In voisi innostua tulemaan mukaan, jos saadaan suunnitelmat etenemään :) Kaikki Porilaiset ja muutkin foorumille mukaan suunnittelemaan! (Länsi-Suomi -linkin takana)

Perjantaina on työpaikkahaastattelu Helsingissä, joten ennen sitä on mökiltä lähdettävä. Mutta nyt tuntuu että on saanut akut taas ladattua ja on valmis skarppaamaan työjutuissa.

Mutta on tässä vielä 2 kokonaista päivää paratiisissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti