sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Takaisin Helsingissä

Helsingin kotona taas.

Ajatella että nyt jo kaipaa takaisin mökille luonnon rauhaan, mutta toisaalta kaupungissa huomaa olevansa paljon aktiivisempi, ei ehkä luovempi, mutta aikaansaavampi! Velvollisuudet muistuttavat itsestään jatkuvasti (kirjeet, puhelin) mikä on aika stressaavaa, mutta mökkeily onkin tälle hyvää vastapainoa. On tärkeää tehdä duunia täysillä ja sitten taas levätä hetki, tai sitten yhdistää ne, luonto ja työ. Tästä on Olli Posti puhunut paljon! Työn olisikin hyvä olla niin nautinnollista, että "hermolomia" ei tarvita. Tähän pyrin kovasti, ongelmana on vielä se "oman jutun" löytäminen. Vaikka kiinnostuksen kohteet ovatkin selvät: terveys ja hyvinvointi, raakaravinto, jooga ja matkailu, on vaikeaa löytää koulutusta, saatikka ammattia, joissa pääsisi nauttimaan näistä kaikista. Toisaalta oma yritys hyvän porukan kanssa olisi mahtava, mutta omat bisnestaidot kaipaavat vielä hiomista. Mutta olen valmis kehittämään itseäni, ja paljon on jo tapahtunut, erityisesti tietoisuus- ja hetkessä elämisen rintamalla :)

Eikä... heti äsköisen kappaleen kirjoittamisen jälkeen löysin tämän videon. Alun kommentit osuivat niin kohdalleen! Jollain muulla kuin sattumalla on taas näppinsä pelissä. Kiitos!

Huomenna on suunnitelmissa lähteä Ruohonjuureen varastojen täyttöreissulle, ostoslistaa laitoin aijemmin, mutta siihen lisänä ostan vielä luomumausteita. Kotoa löytyy mortteli, joten Viidakkomiehen innoittamana kokeillaan ainakin cayanne-suklaata ja joulusuklaata!

Ostin muuten Weledalta Iris Day Creamin ja toimii itselläni loistavasti! Voide sopii hyvin myös meikin alle, mutta tuntuu että jo itse voide tasoittaa ihon epätasaisuuksia eikä muuta varsinkaan näin kesällä tarvista. Tämä toimii mulla paremmin kuin esim. Dr. Hauschkan Ruusuvoide, vaikka sitäkin pidetään huipputuotteena. Weledan voide tuntuu iholla aluksi tahmealta, mutta kun se on imeytynyt kunnolla iho on pehmeä ja todella raikkaan tuntuinen! Talvella täytyy turvautua vähän tujumpaan tavaraan, mutta ehdoton lemppari kosteusvoide kesälle!


Uskomatonta muuten miten aika vierähtää kiinnostavia videoita katsellessa ja tekstejä luetessa. 2 tuntia meni hujauksessa, jälleen kerran. Koulussa 75 minuutin oppitunnit tuntuivat taas ikuisuudelta. Näin se menee, tulisi opiskella sitä mikä aidosti kiinnostaa! Eikä tuhlata aikaa matemaattisten kaavojen pänttäämiseen, mitkä unohtaa heti kokeen jälkeen. Ei mitään hyötyä! Ajantappoa parhaimmillaan.

On muuten aika erilaista lukea niitä kiinnostavia tekstejä tämmöisen maiseman kanssa kuin kotipöydällä:Huomenna aamulla saan nauttia ihanasta luomu vesimelonista, jonka kävin nappaamassa Kampin K-marketista, jossa on muuten huiput luomuvalikoimat! Aijemminkin todettu :) Nyt nukkumaan, kello jo yli 1 yöllä (Mökillä kelloa ei tullut katsottua ja sen mukaan eletään vieläkin, huomenna takaisin inhimillisiin rytmeihin)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti