maanantai 21. kesäkuuta 2010

Karyn Calabrese


"Olen aina sanonut, että en olisi ikinä voinut syödä niin monta vuotta tähän malliin, jos ruokavalioni olisi koostunut pelkästään höyrytetystä riisistä, keitetyistä vihanneksista, tavallisesta salaatista ja tomaateista. Tarvitsen makuja, rakenteita ja värejä, jotka kaikki auttavat ruokaa sulamaan. Mitä toivon antavani sinulle on rakkauteni eksoottiseen sekoitukseen hedelmiä, viljoja, vihanneksia ja ituja joita luontomme tarjoaa. Muista, että suuremmoisin lahja mitä meille on koskaan annettu on oma vartalomme."

Karyn Calabrese on 63 vuotias kokonaisvaltaisen terveyden opettaja. Hän on rawfoodisti ja Karyn's Fresh Corner ravintolan omistaja, jonka menu koostuu sekä raaka- että kuumennetusta kasvisravinnosta.

Karyn puhuu raakaruuan puolesta, mutta erityisesti detoxin tärkeydestä. Karynin top 3 detox-ainekset ovat erilaiset viherjauheet lisättynä smoothieihin, hapatetut tuotteet kuten hapankaali ja kaikenlaiset idut! Saamme kehoomme jatkuvasti kemikaaleja keinokuituvaatteista, kosmetiikasta ja ilmasta sekä stressi on koko kehon järjestelmälle rankkaa. Karen on perustanut kokonaisvaltaisen terveyden keskuksen, Karen's Inner Beauty Centerin.

Tällä hetkellä Karyn työstää kirjaa, joka kertoo hänen auttamiensa ihmisten positiivisia kokemuksia.

"Jos et pidä huolta tästä (omasta kehostasi), minne aijot mennä asumaan?"

Karyn Calabrese on voittanut ensimmäisen, vuosittain jaettavan "Raw and Living foods Golden Branch" ja on tehnyt monia esiintymisiä, mm. Oprah showssa.

Katsokaa ihmeessä Youtubesta Karynin haastattelu! Harvoin näkee yhtä hehkuvaa ihmistä :) Ja 63 vuotias!? Haastattelu neljässä osassa.

1 kommentti:

  1. 63! Vautsi. Tämä sen kuin innostaa lisäämään raakaruokien osuutta päivän syömisissä. Ja ihanaa on huomata myös miten keho paranee joka hetki kohden ideaali terveyttään. Jee. Kiitos =)!

    VastaaPoista