keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Running Wild

"Miksi ihmiset kävelevät teitä pitkin. Kovia asfalttiteitä, joita rajaa näkymättömät aidat. Aidat muodostuvat peloista, jotka on iskostettu päähämme jo pienenä. Seuraa sääntöjä!"

Näitä asioita rupesin kelailemaan jossain vaiheessa teini-iässä. Lapsilla ei ole vielä näitä aitoja. He risteilevät edestakaisin, minne ikinä huvittaakin. Sama eläimillä.

No mites me aikuiset? Me ostamme cittarista kävelysauvat, liikutamme niitä oikeaoppisesti vastakkaisen jalan mukana. Kuljemme tien oikealla puolella. Miten ärsyttävää onkaan kun joku kulkee väärällä puolella tietä!! %&#!!

Ollaanko me ihan kaheleita? Ainakin ihan robotteja.

Ahdistuin jossain vaiheessa ylä-asteella-lukiossa. En sietänyt sitä, että minun on pakko noudattaa sosiaalisten paineiden vuoksi tiettyjä sääntöjä. Oli herättävä tiettyyn aikaan. Oli oltava läsnä tietyillä kursseilla. Neljän poissaolon jälkeen lensit ulos. Ellet ollut sitten hyvä manipuloija / opettajien lellikki.

En halunnut "kunnon kansalaisen elämää". En halua kulkea tietä pitkin! En halua kulkea elämässä oikealla puolella, koska on olemassa vasenkin puoli. Ja se vasen on paljon mielenkiintoisempi.

Juoksin äskön lenkin ja tajusin siinä juostessani etten ole koskaan juossut niin vapaasti, ilman minkäänlaisia mielensisäisiä sääntöjä. Kiihdytin välillä täysillä, välillä hölkkäsin. Tein mitä ikinä huvitti. Kuuntelin täysin sisintä ja olin jotenkin erittäin herkkä kehon fiiliksille. Juoksin just sen aikaa kun tuntui hyvältä, kuitenkin sopivasti itseä haastaen (♥). Kookosvettä palautusjuomana. Ja olo on.......HUIKEA :)


Jim Warren - Running Wild


Lyriikat!!

2 kommenttia:

  1. Hieno postaus. Uskon, että olo on mitä huikein. Ja tosiaan tuo biisi vielä. Muse on aivan loistava bändi ja Uprising on right on the money!

    VastaaPoista
  2. Liisa: :) Ajatella, että pelkästään kehon kuunteleminen voi tuottaa niin isoja viboja! Ei flowhun sen suurempia kaivata, toisinaan se hyvä musiikki. Musella on huikeita lyriikoita ja tosi tarttuvia biisejä kyllä, Undisclosed desires on myös yksi huippu!

    VastaaPoista