keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Älä suunnittele elämääsi

Oon huomannu piirtämisessä että viiva/piirros menee yleensä pilalle jos sen kumittaa ja piirtää uudelleen.

Kaunein viiva on se, jonka teet fiiliksellä ja kerralla valmiiksi. Ja annat sen olla.
Sama kaikessa toiminnassa. Ei ole järkeä käyttää energiaa turhaan hiomiseen ja menneiden murehtimiseen. Piirrä uus viiva! Jatka elämääs!

Äläkä varsinkaa rupee kumittaa. Siitä seuraa vaa sotkua. Liekitä ittes mielummi törkeisii fiiliksii ja tee huippu juttu. Kirjota paskan postauksen jälkee Paras Postaus Ikinä.

Äläkä hio viivaa, anna sen loistaa sellaisena kun se on. Älä paksunna tai ohenna.

Ja hiitee kaikki sketsit!! Oikeesti liika suunnittelu tappaa kaiken intohimon. Vihasin jo lukiossaki sitä että ennen oikean työn aloittamista tarvi tehdä sketsin. Halusin vaa alottaa maalaamisen!!! Koska sain inspiksen työnannosta ja halusin välittömästi päästä purkamaan se paperille. Se että saat parhaimpien öljyvärien ja kankaan tilalle käteensä lyijykynän ja kopiopaperin tappaa inspiksen aika mageesti.

Suunnitelmat hukkaa kaikilla elämän osa-alueella! Mene fiiliksen mukaa, go with the flow! Älä suunnittele huomista, koska kaikki saattaa muuttua sekunnin päästä! Suunnittelu ja varmistelu on siis turhaa ajanhukkausta koska tulevaisuutta ei voi ennustaa!

Parhaat tekstit on syntyny kun inspis vie. Älä hio niitä jälkikäteen. Ne on täydellisiä just sellaisina kuin ne on. Niinku sä!


3 kommenttia:

  1. aww tää kolahti, mikskohän :D

    VastaaPoista
  2. H Huippua et kolahtelee nii että kolisee ! <3

    VastaaPoista
  3. Aaaaaa! <3 Tää uppos just tähän hetkeen. Olen ollut koko ikäni päättämättömyyden mestari ja se ajaa minut hulluksi ja nyt kun alan päästää irti siitä ajatuksesta että mun täytyis Suunnitella elämää, niin tunnen mitä elämä OIkeesti on ja miten se kulkee ja kuljen mukana! ei vitsi. Vissiin joulukuussa blogis tuli vastaan ja siitä lähtien oon sitä seuraillut, omakin on tekeillä piahkoin, ollaan hyvinkin samoilla tajuuksil näis ajatuksis. Kiitos! :) -A

    VastaaPoista