torstai 31. maaliskuuta 2011

Yksiyksi yksiyksi

Miten eri tavalla katsonkaan tällä hetkellä maailmaa. Kun kuljen vuosia taaksepäin oli tulevaisuuden suunnitelmani AIKA erilaiset :D ne olivat niitä maanpäällisiä ja kulttuurisidonnaisia asioita jotka tulivat ulkopuolelta. Nyt minulla ei ole suunnitelmia, on vain unelmia. Tavoitteitakin löytyy, mutta en takerru niihin liikoja. Monesti lenkilläkin huomaan että alkuperäinen reittisuunnitelma muuttuu, milloin minkäkin yht'äkkisen tien tukkivan tulvan tai toisen reitin houkuttelevuuden takia. Paras, tai minua eniten auttanut aforismi on tällä hetkellä Go with the flow.

Huomista ei ole olemassa, on vain tämä hetki. Miksi siis suunnitella huomista, jota ei koskaan tule? Miksi lykätä asioita aina "huomiselle"? Takaan että tällä ajattelutavalla ei menestystä saavuteta. Nykyhetkessä on se voima ja mahdollisuus muutokselle.

Palatakseni vielä siihen kuinka paljon maailmankuvani on muuttunut, ennen näin vain sen mitä silmäni näkevät. Kunnes masennuin, en ollut enää tyytyväinen siihen mitä näin, se ei riittänyt! Jokin sisällä sanoi että on olemassa muutakin. En vain tiennyt mitä se silloin tarkoitti. Nyt tiedän. Tiedän että sisäinen ääni puhui valosta, energiasta, rakkauden voimasta ja vetovoiman laista.

Näiden nelikon rinnalle tulee aina lisämatkalaisia. Sekosin nimittäin viimeyönä kun luin ystävän vinkkauksesta Steve Pavlinan 11:11 -bloggauksen. Lue! :)
Siinä puhutaan numerosta 11. Köykäisesti lyhennettynä siinä kerrotaan että nähdessäsi numeroa 11 jatkuvasti ympärilläsi, olet oikealla reitillä elämässäsi. 11 symboloi mm. "oikeaa" ja korkeimman voiman tahtoa, hengen läsnäoloa, todellista minuuttasi ja sitä jotain mitä ei voi sanoiksi pukea :)

No miksi sekosin? Löysin numeroa 11 juuri niistä asioista joihin olen ajautunut jonkun "sisäisen äänen kautta" sekä niistä jotka ovat tuoneet kirkkainta valoa elämääni. Muistaakseni kirjoittelin tännekin ennen Poriin muuttoani, että jokin voima vetää minua juuri tähän kaupunkiin asumaan. "Mun on pakko muuttaa Poriin!" pyöri mielessäni joka päivä ja oli vaikea perustella muille miksi halusin muuttaa juuri tänne. No yleensä vastasin että sukulaiseni asuvat täällä, tämä on minulle tuttu kaupunki ja sain halvan vuokra-asunnon joka kaikenlisäksi oli unelma-asuntoni. Todellisuus oli kuitenkin juuri tuo vetovoima jota en vieläkään oikein ymmärrä :)

No se numero 11. Muuttopäiväni oli 28.1, 2+8+1=11. Uusi postinumeroni on 28100, 2+8+1=11. Vuokrasopimuksen tein 17.12, 1+7+1+2=11.

Lisäksi tuo numero on pomppinut mitä upeimmissa yhteyksissä. Toivon että sinäkin luet artikkelin ja siirrät hetkeksi syrjään sen sisäisen realistisen kriitikkosi (jollainen meissä jokaisessa on :D) ja tarkkailet elämäsi sekä tuon numeron mahdollista yhteyttä. Lisäksi tuo on äärimmäisen hauskaa osuvuutensa takia!

Mites tämä?
21.12.2012
2+1+1+2+2+1+2 = 11

;)

5 kommenttia:

 1. Entä tämä: 31.3.2011 = 3+1+3+2+1+1 = 11 ;) :D

  VastaaPoista
 2. Maria: Todella!! Aikamoinen rakkauspäivä ollut :)

  VastaaPoista
 3. Itse olen syntynyt 11.11. joten lienen sitten TOSI oikealla reitillä elämässäni :)

  VastaaPoista
 4. Mun syntymäpäivästä tulee myös 11, eli olen numerologiassa 11. Mutta nyt tuon suosittelemasi artikkelin pohjalta keksin laskea yritykseni perustamispäivän, sekin 11. Samoin puhelinnumeroni. Muita tärkeitä päiviä ym. en edes keksinyt, ehkä niitä tulee :)

  VastaaPoista
 5. Taika: Wau! No todella, syntymästä lähtien porskutellaa kultaista tietä x) Sun suhteen on universumi kehitellyt jotain oikein spesiaalia ;)

  Sinikka: Näitä on kyllä hauska löytää! Se, että syntymäpäivästään löytää luvun 11 on kyllä kiehtovaa :)

  Taisi olla eilen kun olo oli taas jossain rakkaussfääreissä ja törmäsin jatkuvasti lukuun 11 kellossa ja internetissä. Jännä juttu! :)

  VastaaPoista