keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Äshoo


Syömishäiriö. Miten siitä pääsee eroo? Tässä pintaraapaisu aiheesta.

- Tee aina vaan sitä mistä nautit. Muista kuitenkin myös haastaa itsesi! Haasteet nostavat hyvän olosi uusille leveileille ja mahdollistaa kehittymisen joka tuo äärimmäistä ekstaasioloa!! ;)

Jotta tämä ois mahdollista selvitä itsellesi asiat joista nautit oikeasti!! Epäilen (esim. anorektikot keskittävät mielellään energiansa koulumenestykseen (yleistys)), että kukaan liekittyy aidosti (niin että sisällä lentelee miljoonien perhosten parvi auringonpaahteisella vehreällä kesäniityllä) matematiikan kokeen kympistä.

Ja samoista asioista ei välttämättä nauti joka hetki! Joskus sitä oikein halajaa kunnon hikijuoksulenkille, joskus taas ei lähtis kirveelläkään sohvalta viltin alta. Joten just se asia mikä tuntuu melkein kielletyn hyvältä on se juttu mitä sun tulisi sillä hetkellä tehdä!! Muutoin nousee stressi ja "huono omantunto kolkutelee ovella" (pahoittelut että viljelen näitä ihania suomalaisia sanalaskuja ;D). Toisaalta joskus on aika makeeta kun saa haastettua itsensä ja nostettua ahterinsa tuolilta kunnon räntäsadelenkille!

- Nauti hetkestä. Ole tässä ja nyt. Tunne kehosi. Kuuntele veren kohinaa ihosi alla. Olet tässä! Tee vielä väriharjoitus.

- Unohda rajoitukset. Rajoitukset = pahaa oloa, stressiä ja tulet taatusti himoitsemaan rajoituksesi kohdetta 24/7 !!! Ainoastaan jos tiedät, että jokin ruoka-aine tuo sinulle ihan järkyn olon sen jälkeen kun se on sulanut, ei kannata. Se on nautinnosta kaukana :) Ja AINA huonon himon kohteen voi korvata paremmalla ja laadukkaammalla. Varoitus! Saattaa vaatia sen että kävelet pidemmän matkan luomuosastolla kassan viereisen karkkihyllyn sijaan! Suhteellisen overheadia sanon mä ;D

Oon viettäny iha mielettömiä päiviä. Kohokohtia on ollu ne kuun oon saanu tehdä kaikkea luovaa, oon mm. suunnitellu ystävälleni toisenkin tatuoinnin! Lisäksi oon piirtäny iha simona. Jota en oo tehny sitten lukion. Kuvataidelukio vei viimisetki maalaamis/piirtämishalut pitkäksi aikaa. "Hktl on lukio jossa saat toteuttaa itseäsi ja olla luova". JEP! MUTTA KUKAAN EI KERTONU HILLITTÖMÄSTÄ TYÖTAHDISTA, joka tappaa viimisetki luovuuden rippeet. Nyt, kun elämä on aika sika siistiä, on taas ihana purkaa se paperille. Ja parasta on kun saa höpistä samanhenkisten ihmisten kanssa. Kiitos H!

2 kommenttia: