torstai 17. maaliskuuta 2011

Haaveilu kannattaa

Jatkaen samalla taide-teemalla niin unelmat on niitä kuvia, jotka näät päässäsi inspiroitueena. Kun aloitan maalaamisen nään mielessäni kuvia lopputuloksesta. Ja nekin kuitenkin muokkaantuvat matkan varrella kun antaa siveltimen viedä!

Unelmien ja tavoitteiden manifestointi ja kaikenlainen fiilistely on parasta! Kuvittelemalla että olet jo toteuttanut unelmasi ja elät parhaillaan unelmaelämääsi tuo sinut lähemmäksi sitä. Unelmien ja tavoitteiden ylöskirjaaminen, niiden jakaminen muiden kanssa, kollaasien tekeminen... kaikki manifestointia! :)

Itse kaiken unelmien ja tavoitteiden hässäkän keskellä tykkään lähteä ulos luontoon. Raikas ilma, liikunta ja aurinko kirkastavat mielen todella nopeasti! Ratkaisuja syntyy kuin itsestään ja arvojärjestys muodostuu. Mitä sinun kannattaa toteuttaa ensimmäiseksi jotta voit jatkaa muihin tavoitteisiin? Käytä jokainen sekuntti sen tavoitteen tukemiseen!

Elämää ei voi suunnitella etukäteen, mutta unelmien löytäminen ja niitä kohti kulkeminen on parasta mitä itselleen voi tehdä.Life creates what is real,
and humans create a virtual reality
- a story about what is real.
We perceive images of light,
and we interpret, qualify, and judge what we perceive.
This ongoing reflection in the mirror of our mind
is what the Toltec call dreaming.

Don Miguel Ruiz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti